News Mehedinti

Nordul județului Mehedinți sub Cod Portocaliu ce vizează intensificări susținute ale vântului, cu rafale de peste 90 km/h, ninsori abundente și viscol

Data: 17-3-2021

Conform informării transmise de către Administrația Națională de Meteo-rologie, astăzi, 17 martie, începând cu ora 10.00, până diseară, la ora 23.00, zona de nord a județului Mehedinți se află sub avertizare meteorologică Cod Portocaliu, ce vizează intensificări susținute ale vântului, cu rafale de peste 90…110 km/h, ninsori abundente și viscol.

De asemenea, începândde joi dimineață, de la ora 06.00, până sâmbătă, 20 martie, la ora 10.00, zona de munte a județului se va afla sub incidența atenționării meteorologice Cod Galben de ninsori însemnate cantitativ.

În cazul manifestării vântului puternic, ISU Mehedinți recomandă cetățenilor să evite deplasările și să se adăpostească în locuințe sau alte spații închise care le asigură protecția.

De asemenea, pentru limitarea posibilelor pagube generate de vântul puternic, parcarea autoturismelor se va realiza în zone ferite, la distanță față de copaci, panouri publicitare sau stâlpi de electricitate, care ar putea fi doborâți.

Informații despre modul de comportare în cazul producerii unor situații de urgență sau alte date utile despre manifestarea fenomenelor meteorologice periculoase pot fi obținute prin accesarea portalului fiipregatit.ro sau prin intermediul aplicației DSU, care poate fi descărcată gratuit din Google Play Store și AppStore.

COMPARTIMENTUL INFORMARE ŞI RELAŢII PUBLICE


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus