News Mehedinti

O BĂTRÂNĂ DIN CERNEȚI A ARS DE VIE ÎN PROPRIA CASĂ

Data: 5-4-2021

În această după-amiază, trei echipaje de pompieri din cadrul Detașamentului Drobeta Turnu Severin au intervenit cu două autospeciale cu apă și spumă și o ambulanță SMURD pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o casă de locuit din localitatea Cerneți.

La sosirea pompierilor, incendiul se manifesta într-o încăpere a locuinței la materiale textile și obiecte de mobilier. Din nefericire, în interior, a fost găsită o femeie, în vârstă de circa 85 de ani, care nu prezenta semne vitale.

Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost determinată de efectul termic al curentului electric produs de un aparat electric lăsat sub tensiune - radiator. foto: arhiva


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus