News Mehedinti

O FEMEIE A FOST LOVITĂ DE UN ȘOFER BULGAR, PE DN6 LA INTRAREA ÎN SEVERIN, DUPĂ CARE A FUGIT DE LA LOCUL ACCIDENTULUI

Data: 5-3-2021

Aseară,  Inspectoratul de Poliție Județean Mehedinți a fost sesizat cu privire la faptul ca pe DN6, la intrare în municipiul Drobeta Turnu-Severin s-a produs un accident rutier soldat cu o victimă.

La fața locului s-a deplasat echipa operativă a politiei, care în urma verificărilor efectuate a stabilit că o femeie de 71 de ani din municipiului Drobeta Turnu- Severin, în calitate de pieton, a fost acroșată de un vehicul al cărui conducător auto a părăsit locul accidentului, fără încuviințarea polițiștilor.

Victima a fost transportată la o unitate medicală, pentru acordarea de îngrijiri de specialitate.

,,În cauză, a fost întocmit dosar penal, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ştergerea urmelor acestuia.,, a precizat Andreea Rădoi, purtător de cuvânt în cadrul IPJ Mehedinți.

Polițiștii au reușit să îl prindă pe șoferul fugar, un cetățean bulgar de 32 de ani, în timp ce încerca să părăsească țară pe la Punctul de Trecere a Frontierei Calafat.

 


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus