News Mehedinti

Percheziții în Mehedinți, după ce o firmă nu a dezinfectat spațiile Universității București, deși câștigase licitația

Data: 8-9-2021

Mai multe percheziții au loc, miercuri, în București și în alte cinci județe din țară, între care și Mehedinți, după ce o firmă specializată nu ar fi dezinfectat spații ale Universității București.

Potrivit Poliției București, sunt efectuate 36 de percheziții în București și în județelor Ilfov, Prahova, Constanța, Brăila și Mehedinți, după ce o firmă specializată nu ar fi dezinfectat spații ale Universității București.

Firma a obținut o licitație publică, însă a fost deschis dosar penal pentru că făcea dezinsecție parțială sau deloc.

 

„În fapt, în cursul anului 2021, polițiștii s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că o societate comercială, câștigătoare a unei licitații publice, organizată de o către o instituție publică, nu ar presta sau prestează parțial serviciile de dezinsecție, dezinfecție și deratizare contractate, în spațiile aflate in patrimoniul instituției. Cu sprijinul instituțiilor abilitate în domeniul sănătății publice se ridică și vor fi analizate probe de sanitație”, anunță Poliția Capitalei.

Cercetările sunt continuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti. reporter24.info


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus