News Mehedinti

PROTESTE ÎN SEVERIN: ANGAJAȚII DIN POLIȚIE ȘI PENITENCIAR SUNT NEMULȚUMIȚI DE ÎNGHEȚAREA SALARIILOR

Data: 27-1-2021

Proteste astăzi în fața Prefecturii județului Mehedinți. Angajații din Poliție și Penitenciar au ieșit în stradă pentru a-și manifesta nemulțumirea față de decizia actualului Guvern de a îngheța salariile.

Sindicaliștii de la EUROPOL și cei de la Penitenciar spun că nu sunt de acord cu această măsură și au de gând să lupte pentru drepturile lor. Protestatarii au venit înarmați cu lozinci împotriva Guvernului și spun că vina aparține în totalitate celor de la guvernare.

„Suntem nemulțumiți. Am declanșat acțiuni de protest încă din 31 decembrie 2020. Noi, cei din sistemul de ordine publică și siguranță națională, suntem singura categorie din țară, care a rămas ancorată la salarizarea din 2009. Practic, noi suntem salarizați la nivelul anului 2009. Ne cer performanță și să fim la nivelul polițiștilor din UR și ne plătesc la nivelul anului 2009. Așa ceva nu se mai poate!”, a declarat Puiu Chelu, președinte al SNPP Drobeta Turnu-Severin.


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus