News Mehedinti

S-A STINS DIN VIAȚĂ POLITICIANUL ION SÂRBULESCU

Data: 7-4-2021

O veste tristă zguduie lumea politică din Mehedinți. Fostul liberal Ion Sârbulescu s-a stins din viață la vârsta de 70 de ani, lăsând în urmă un gol imens în inimile celor care l-au cunoscut.

O personalitate cu totul deosebită atât pe plan politic, cât și administrativ, Ion Sârbulescu a deținut o serie de funcții de-a lungul carierei sale profesionale. A fost primul Președinte ales al Consiliului Județean FSN Mehedinți (25 decembrie 1989) și senator (PNL) în legislatura 2000–2004 şi a candidat de trei ori pentru funcţia de primar al municipiului Drobeta Turnu Severin.

În cadrul Județului Mehedinți a îndeplinit multe funcții de conducere: Director de Dezvoltare Economico-Socială, Director Coordonator SC ASTRA SA, Director General Finanțe Publice și Control Financiar de Stat, Președinte(Secretar de Stat) și Director General al Regiei Autonome pentru Activități Nucleare și altele.

Colectivul redacției News-Mehedinți transmite sincere condoleanțe familiei îndoliate.

 

 


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus