News Mehedinti

S-AU DAT DREPT POLIȚIȘTI ȘI AU PĂCĂLIT DOUĂ FEMEI DIN MEHEDINȚI DE LA CARE AU FURAT APROAPE 3.300 EURO!

Data: 17-6-2021

Ieri 16 iunie, poliÈ›iÈ™tii Serviciului de InvestigaÈ›ii Criminale din MehedinÈ›i sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Vânju Mare au pus în aplicare un mandat de percheziÈ›ie la persoane bănuite de uzurpare de calități oficiale È™i furt calificat.

Din cercetări a reieÈ™it că, la data de 15 È™i 16 iunie a.c., două femei de 66 È™i 70 de ani din judeÈ›ul MehedinÈ›i ar fi fost induse în eroare de trei persoane care ar fi folosit unele semne distincte ale unei autorități publice È™i ar fi declinat calități oficiale care implică exerciÈ›iul autorității de stat.

Persoanele cu vârste cuprinse între 26 È™i 48 de ani, toate din municipiul TimiÈ™oara, ar fi pătruns în locuinÈ›ele părÈ›ilor vătămate de unde ar fi sustras 1.290 de euro È™i 9.500 de lei.

În urma percheziÈ›iei efectuate la o locaÈ›ie unde persoanele bănuite erau cazate, poliÈ›iÈ™tii au găsit È™i ridicat 4.933 de lei, 1.375 de euro, 610 lire sterline, două insigne cu inscripÈ›ia „SPECIAL POLICE”, o pereche de cătuÈ™e È™i mai multe perechi de mănuÈ™i din latex.

Procurorul de caz a dispus măsura reÈ›inerii pentru 24 ore față de cei trei bărbaÈ›i, sub aspectul săvârÈ™irii infracÈ›iunilor de uzurparea de calități oficiale È™i furt calificat, iar astăzi au prezentaÈ›i instanÈ›ei de judecată care a dispus arest preventiv pentru 30 de zile față de toÈ›i cei trei.