News Mehedinti

Şase persoane au ajuns la spital în urma unui accident

Data: 14-6-2021

Şase persoane, printre care doi copii, au ajuns la spital, în această dimineaţă, în urma unui accident rutier petrecut în localitatea Cioroboreni din judeţul Mehedinţi.

Potrivit ISU Mehedinţi, în accident au fost implicate două autoturisme.

Două echipaje de pompieri din cadrul Stației Vânju Mare au intervenit cu o autospecială de descarcerare și o ambulanță SMURD la un accident rutier, produs pe raza localității Cioroboreni. La locul evenimentului, au fost mobilizate și trei echipaje SAJ.

„În urma accidentului, în care au fost implicate două autoturisme, șase persoane au primit îngrijiri medicale de la echipajele SMURD și SAJ. Cei patru adulți și doi copii au suferit diverse traumatisme și au fost transportați, în stare de conștiență, la spital. Pompierii au asigurat și măsurile de apărare împotriva incendiilor la cele două autoturisme implicate în accident”, conform ISU Mehedinți. gds.ro


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus