News Mehedinti

SE ORGANIZEAZÄ‚ ȘANTIERUL ÎN VEDEREA ÎNCEPERII LUCRÄ‚RILOR LA BAZINUL DE ÎNOT

Data: 2-12-2020

Constructorul a început amenajarea È™antierului de lucru la Bazinul de Înot din municipiul Drobeta Turnu Severin, astfel încât, să înceapă efectiv lucrările. Este unul din cele mai importante proiecte atât la nive de municipiu, cât È™i la nivel de judeÈ›.

,,Mă bucur că în sfârÈ™it un proiect al Consiliului JudeÈ›ean, finanÈ›at È™i aprobat încă de pe vremea Guvernului PSD, prinde contur. Am avut astăzi mai multe întâlniri cu reprezentanÈ›ii constructorului care a câÈ™tigat licitaÈ›ia pentru proiectarea È™i execuÈ›ia lucrărilor de modernizare È™i extindere a Bazinului de înot din Drobeta Turnu Severin. Vreau să mă asigur că lucrările vor demara în cel mai scurt timp, iar constructorul va primi tot sprijinul de care are nevoie la nivel administrativ pentru derularea investiÈ›iei. Astfel, la întâlnirile pe care le-am avut atât la Consiliul JudeÈ›ean, cât È™i la faÈ›a locului, au participat primarul Marius Screciu È™i Alin Chirilă, candidatul PSD pentru Camera DeputaÈ›ilor, cel care a sprijinit proiectul încă de la primele faze È™i o va face în continuare.,, a precizat preÈ™edintele Consiliului JudeÈ›ean MehedinÈ›i, Aladin Georgescu.

Constructorul a depus documentaÈ›ia pentru obÈ›inerea autorizaÈ›iei de construire È™i în paralel, până la emiterea documentului, a început organizarea de È™antier.

,,Am fost director la bazinul de înot timp de È™apte ani È™i sunt legat sufleteÈ™te de aceată clădire. Este necesar să readucem în circuit bazinul pentru că este un reper pentru municipiu. Foarte mulÈ›i severineni au învățat să înoate aici È™i cred că a sosit timpul să îl readucem la viață,, a punctat primarul municipiului Drobeta Turnu Severin, Marius Screciu.

La rândul său, Alin Chirilă, a declarat: ,,Mă bucur că acest obiectiv, deosebit de important pentru întreg judeÈ›ul MehedinÈ›i, face paÈ™i concreÈ›i È™i am convingerea că la finalul perioadei de implementare a proiectului vom avea unul dintre cele mai moderne bazine de înot din È›ară, unde se va face performanță! InvestiÈ›ia a fost aprobată de Guvernul PSD È™i este implementată prin Compania NaÈ›ională de InvestiÈ›ii. Vorbim despre un centru multifuncÈ›ional cu sală de fitness, SPA, salon de masaj È™i chiar o salină.,,