News Mehedinti

SE ORGANIZEAZĂ ȘANTIERUL ÎN VEDEREA ÎNCEPERII LUCRĂRILOR LA BAZINUL DE ÎNOT

Data: 2-12-2020

Constructorul a început amenajarea șantierului de lucru la Bazinul de Înot din municipiul Drobeta Turnu Severin, astfel încât, să înceapă efectiv lucrările. Este unul din cele mai importante proiecte atât la nive de municipiu, cât și la nivel de județ.

,,Mă bucur că în sfârșit un proiect al Consiliului Județean, finanțat și aprobat încă de pe vremea Guvernului PSD, prinde contur. Am avut astăzi mai multe întâlniri cu reprezentanții constructorului care a câștigat licitația pentru proiectarea și execuția lucrărilor de modernizare și extindere a Bazinului de înot din Drobeta Turnu Severin. Vreau să mă asigur că lucrările vor demara în cel mai scurt timp, iar constructorul va primi tot sprijinul de care are nevoie la nivel administrativ pentru derularea investiției. Astfel, la întâlnirile pe care le-am avut atât la Consiliul Județean, cât și la fața locului, au participat primarul Marius Screciu și Alin Chirilă, candidatul PSD pentru Camera Deputaților, cel care a sprijinit proiectul încă de la primele faze și o va face în continuare.,, a precizat președintele Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu.

Constructorul a depus documentația pentru obținerea autorizației de construire și în paralel, până la emiterea documentului, a început organizarea de șantier.

,,Am fost director la bazinul de înot timp de șapte ani și sunt legat sufletește de aceată clădire. Este necesar să readucem în circuit bazinul pentru că este un reper pentru municipiu. Foarte mulți severineni au învățat să înoate aici și cred că a sosit timpul să îl readucem la viață,, a punctat primarul municipiului Drobeta Turnu Severin, Marius Screciu.

La rândul său, Alin Chirilă, a declarat: ,,Mă bucur că acest obiectiv, deosebit de important pentru întreg județul Mehedinți, face pași concreți și am convingerea că la finalul perioadei de implementare a proiectului vom avea unul dintre cele mai moderne bazine de înot din țară, unde se va face performanță! Investiția a fost aprobată de Guvernul PSD și este implementată prin Compania Națională de Investiții. Vorbim despre un centru multifuncțional cu sală de fitness, SPA, salon de masaj și chiar o salină.,,

 


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus