News Mehedinti

SOȚ ȘI SOȚIE, PRINȘI ÎN FLAGRANT ÎN TIMP CE DĂDEAU MITĂ UNUI POLIȚIST DIN ORȘOVA

Data: 15-12-2020

Două persoane, soț și soție, sunt cercetate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de dare de mită, după denunțul formulat de un agent de poliție din cadrul Poliției municipiului Orșova (#LIVIU_PETRIA) – Formațiunea ordine publică, la Direcția Generală Anticorupție – Serviciul Județean Anticorupție Mehedinți.

,,În fapt, azi noapte, 15 decembrie 2020, în jurul orei 02.00, polițistul a oprit în trafic, pe DN6, în municipiul Orșova, un autoturism înmatriculat în Marea Britanie, care a efectuat o manevră de depășire neregulamentară. În timp ce polițistul efectua verificările, soția conducătorului autoturismului i-a oferit agentului de poliție, cu titlu de mită, suma de 200 de euro, pentru a nu lua măsurile legale față de soțul său. Cu ocazia controlului auto, în portbagajul autoturismului au fost identificate și două cutii cu materiale pirotehnice.

Imediat după denunț, polițiștii anticorupție ai D.G.A. – Serviciul Judeţean Anticorupţie Mehedinţi, sub directa coordonare şi îndrumare a procurorului desemnat din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Mehedinţi, i-au prins în flagrant pe cei doi soți, care au oferit polițistului suma de bani pentru ca acesta să nu-i rețină permisul de conducere conducătorului auto.

In cauză s-a întocmit dosar pentru infracțiunea de dare de mită, cercetările fiind continuate în vederea stabilirii întregii activități infracționale.,, se arată într-un comunicat emis de către Serviciul Județean Anticorupție Mehedinți.


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus