News Mehedinti

TREI BĂRBAȚI AU FOST REȚINUȚI DE CĂTRE POLIȚIȘTII ORȘOVENI PENTRU LOVIRI ȘI ALTE VIOLENȚE

Data: 26-7-2021

Aseară poliÈ›iÈ™tii orÈ™oveni au fost sesizaÈ›i cu privire la faptul că în interiorul unei unității de consum, situată pe Clisura Dunării se află în desfășurare un conflict.

La faÈ›a locului s-a deplasat echipa operativă a poliÈ›iei, care în urma verificărilor efectuate au stabilit că aspectele sesizate se confirmă, conflictul fiind aplanat iar persoanele implicate în altercaÈ›ie au fost identificate È™i conduse la sediul PoliÈ›ie pentru audieri.

Din cercetări a reieÈ™it că, pe fondul unor discuÈ›ii în contradictoriu, a existat un conflict spontan între mai multe persoane, în urma căruia un bărbat a fost transportat la o unitate medicală pentru acordarea de îngrijiri de specialitate.

În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârÈ™irii infracÈ›iunilor de lovire È™i alte violenÈ›e È™i tulburarea ordinii È™i liniÈ™tii publice, trei bărbaÈ›i fiind reÈ›inuÈ›i pe bază de ordonanță de reÈ›inere pentru 24 de ore, iar astăzi, 26 iulie  vor fi prezenÈ›i unități de parchet cu propunerea corespunzătoare.

Verificările sunt continuate pentru stabilirea tuturor aspectelor care au condus la producerea acestui eveniment, urmând ca în funcÈ›ie de rezultatul acestora să fie dispuse măsurile legale.