News Mehedinti

TREI BĂRBAȚI AU FOST REȚINUȚI DE CĂTRE POLIȚIȘTII ORȘOVENI PENTRU LOVIRI ȘI ALTE VIOLENȚE

Data: 26-7-2021

Aseară polițiștii orșoveni au fost sesizați cu privire la faptul că în interiorul unei unității de consum, situată pe Clisura Dunării se află în desfășurare un conflict.

La fața locului s-a deplasat echipa operativă a poliției, care în urma verificărilor efectuate au stabilit că aspectele sesizate se confirmă, conflictul fiind aplanat iar persoanele implicate în altercație au fost identificate și conduse la sediul Poliție pentru audieri.

Din cercetări a reieșit că, pe fondul unor discuții în contradictoriu, a existat un conflict spontan între mai multe persoane, în urma căruia un bărbat a fost transportat la o unitate medicală pentru acordarea de îngrijiri de specialitate.

În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire și alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice, trei bărbați fiind reținuți pe bază de ordonanță de reținere pentru 24 de ore, iar astăzi, 26 iulie  vor fi prezenți unități de parchet cu propunerea corespunzătoare.

Verificările sunt continuate pentru stabilirea tuturor aspectelor care au condus la producerea acestui eveniment, urmând ca în funcție de rezultatul acestora să fie dispuse măsurile legale.


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus