News Mehedinti

Anunţ OFICIAL: Meciul Craiova - FCSB se joacă la Severin!

Data: 25-10-2017

Anunțul a fost făcut chiar de Primăria Craiovei, miercuri, 25 octombrie.

Comisia de recepție convocată de Compania Națională de Investiții, care s-a întrunit luni, pe 23 octombrie, nu a putut finaliza deocamdată lucrările de recepție, care vor fi urmate de formalitățile semnării protocolului dintre CNI și Primăria Craiova, care ar trebui să preia stadionul și să adopte Hotărârea Consiliului Local. Astfel, arena nu va fi disponibilă la data disputării meciului cu FCSB - 29 octombrie.

Clubul din Cetatea Băniei a publicat imediat pe site-ul oficial un comunicat prin care a precizat că meciul cu FCSB este unul "istoric", programat în ziua în care se împlinesc 50 de ani de la inaugurarea vechiului stadion al Universității Craiova: "Centralul" care a purtat și numele fostului "tunar din Bănie", Ion Oblemenco. "Bijuteria" Olteniei a fost ridicată pe locul vechii arene.

Derby-ul etapei a 16-a din Liga 1 va fi ultimul meci disputat la Drobeta Turnu Severin de gruparea antrenată de italianul Devis Mangia.

"Deși toate părțile implicate au muncit contra-cronometru pentru ca recepția stadionului să se facă în termenul celor 5 zile de dinaintea următorului prevăzut de ROAF pentru anunțarea schimbării stadionului considerat „acasă”, vă anunțăm cu regret, dar și cu un strop de bucurie că nu le vom face onoarea marii inaugurări unor rivali, că vom juca încă o dată în vestul Olteniei, la Severin", a precizat CS Universitatea Craiova pe site-ul oficial al clubului. 

De asemenea, clubul oltean a precizat că primul meci de pe noul stadion din Craiova o să fie cel cu Slavia Praga, la începutul lunii noiembrie. Cel mai probabil, va avea loc pe 9 noiembrie, ziua partidei amicale dintre România și Turcia, însă data nu a fost fixată.

Campioana Cehiei este angrenată și în grupele Europa League și îl are în lot și pe Ngadeu, fostul jucător al celor de la FC Botoșani.

digisport.ro


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus