News Mehedinti

Anunţ OFICIAL: Meciul Craiova - FCSB se joacă la Severin!

Data: 25-10-2017

Anunțul a fost făcut chiar de Primăria Craiovei, miercuri, 25 octombrie.

Comisia de recepÈ›ie convocată de Compania NaÈ›ională de InvestiÈ›ii, care s-a întrunit luni, pe 23 octombrie, nu a putut finaliza deocamdată lucrările de recepÈ›ie, care vor fi urmate de formalitățile semnării protocolului dintre CNI È™i Primăria Craiova, care ar trebui să preia stadionul È™i să adopte Hotărârea Consiliului Local. Astfel, arena nu va fi disponibilă la data disputării meciului cu FCSB - 29 octombrie.

Clubul din Cetatea Băniei a publicat imediat pe site-ul oficial un comunicat prin care a precizat că meciul cu FCSB este unul "istoric", programat în ziua în care se împlinesc 50 de ani de la inaugurarea vechiului stadion al Universității Craiova: "Centralul" care a purtat È™i numele fostului "tunar din Bănie", Ion Oblemenco. "Bijuteria" Olteniei a fost ridicată pe locul vechii arene.

Derby-ul etapei a 16-a din Liga 1 va fi ultimul meci disputat la Drobeta Turnu Severin de gruparea antrenată de italianul Devis Mangia.

"DeÈ™i toate părÈ›ile implicate au muncit contra-cronometru pentru ca recepÈ›ia stadionului să se facă în termenul celor 5 zile de dinaintea următorului prevăzut de ROAF pentru anunÈ›area schimbării stadionului considerat „acasă”, vă anunțăm cu regret, dar È™i cu un strop de bucurie că nu le vom face onoarea marii inaugurări unor rivali, că vom juca încă o dată în vestul Olteniei, la Severin", a precizat CS Universitatea Craiova pe site-ul oficial al clubului. 

De asemenea, clubul oltean a precizat că primul meci de pe noul stadion din Craiova o să fie cel cu Slavia Praga, la începutul lunii noiembrie. Cel mai probabil, va avea loc pe 9 noiembrie, ziua partidei amicale dintre România È™i Turcia, însă data nu a fost fixată.

Campioana Cehiei este angrenată È™i în grupele Europa League È™i îl are în lot È™i pe Ngadeu, fostul jucător al celor de la FC BotoÈ™ani.

digisport.ro