News Mehedinti

Arbitrii mehedinţeni îşi bat joc de fotbalul judeţean!

Arbitrii mehedinţeni îşi bat joc de fotbalul judeţean!

Data: 8-11-2016

Se pare că problema arbitrajului din Liga a IV-a devine din ce în ce mai acută şi disperată pentru echipele care evoluează în campionat. Etapă de etapă aceştia prin necunoştiinţă de cauză, rea intenţie sau chiar cu bună voinţă, distrug fenomenul fotbalistic făcând ca mulţi jucători să se gândească serios la o retragere din campionat.  

În ultima etapă, două brigăzi de arbitrii s-au dat în spectacol. Prima oară la meciul dintre ACS Drobeta şi Dierna Orşova unde centralul şi tuşierul au făcut praf meciul luând mai multe decizii eronate, unele chiar în bătaie de joc, lăsându-i pe spectatori şi pe jucătorii de la Dierna Orşova cu gurile căscate de felul cum au putut să îşi bată joc de un meci de fotbal. Cei doi arbitrii au fluierat meciul cu zece minute mai devreme decât timpul regulamentar.

Al doilea meci este dintre Strehaia şi Recolta Dănceu unde oaspeţii au părăsit terenul de joc în minutul 68 deşi conduceau cu 1-0. Au luat această decizie nemulţumiţi de faptul că arbitrul a dictat penalty pentru gazde şi a eliminat un jucător. Conducerea arbitrajului mehedinţean se pare că este neintersată de acest fenomen şi doreşte să distrugă în totalitate fotbalul din judeţ şi aşa pe cale de dispariţie, deoarece în liga a IV-a sunt doar opt echipe înscrise în campionat.


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus