News Mehedinti

Arbitrii, observatorii şi AJF Mehedinţi DISTRUG fotbalul din judeţ

Data: 11-11-2017

Arbitrii, observatorii şi AJF-ul din Mehedinţi distrug fenomenul fotbalistic al judeţului. Cu toate că fotbalul este mult iubit de către mehedinţeni într-un judeţ şi aşa sărac în echipe, arbitrii favorizează în fiecare an câte o echipă de fotbal pentru câştigarea campionatului. În acest an este vorba despre Recolta Dănceu, o echipă compusă numai din poliţişti din departamentul DPIR al IPJ Mehedinţi, cu un comportament îndoielnic pe teren propriu şi lipsiţi de fair-play, iar în deplasări sunt susţinuţi cu desăvârşire de către arbitrii şi observatori, doar ca această echipă să termine pe locul I, nejucându-şi corect şansele.

Exemple sunt multe, şi în meciurile cu Orşova iar cel mai recent, astăzi, în meciul de la Eşeleniţa, unde Recolta Dănceu a câştigat într-o manieră nesimţită, susţinută de la spate de brigada de arbitrii.

În deplasări mereu arbitrează Bălan iar acasă un coleg de-a lor tot de la DPIR. Ambii arbitrează într-o singură direcţie, deoarece printre jucători este chiar şeful departamentului de intervenţie.

Toate aceste lucruri se întâmplă sub supravegherea celor din conducerea AJF Mehedinţi fără a se lua măsuri. În acest context, se va ajunge ca multe echipe să renunţe să mai cheltuie bani într-o mizerie de campionat. Tot prin managementul conducerii AJF Mehedinţi s-a dovedit ani la rând că echipele care au câştigat campionatul şi au ajuns la barajul de promovare a Ligii a 3-a au fost ciuca bătăilor.

,,Astazi am beneficiat din nou de un arbitraj execrabil, prost si partinitor... Eforturile noastre de a sustine echipa sunt inutile in acest context. E a doua oara cand am vrut sa scot echipa din teren. Anunt pe aceasta cale conducerea AJF Mehedinti ca la primul meci in care brigada de arbitri va presta la fel, voi scoate echipa din teren cat si din aceasta competitie! Se pare ca sunt echipe’carne de tun’ si echipe de ‘smecheri’ . Ramaneti voi smecherilor sa jucati intre voi!,, transmite domnul Marius Vâşcă, viceprimarul comunei Eşelniţa, indignat pe situaţia în care a fost pusă echipa locală Eşelniţa la meciul de astăzi.


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus