News Mehedinti

Arbitrii, observatorii şi AJF Mehedinţi DISTRUG fotbalul din judeţ

Data: 11-11-2017

Arbitrii, observatorii ÅŸi AJF-ul din MehedinÅ£i distrug fenomenul fotbalistic al judeÅ£ului. Cu toate că fotbalul este mult iubit de către mehedinÅ£eni într-un judeÅ£ ÅŸi aÅŸa sărac în echipe, arbitrii favorizează în fiecare an câte o echipă de fotbal pentru câÅŸtigarea campionatului. În acest an este vorba despre Recolta Dănceu, o echipă compusă numai din poliÅ£iÅŸti din departamentul DPIR al IPJ MehedinÅ£i, cu un comportament îndoielnic pe teren propriu ÅŸi lipsiÅ£i de fair-play, iar în deplasări sunt susÅ£inuÅ£i cu desăvârÅŸire de către arbitrii ÅŸi observatori, doar ca această echipă să termine pe locul I, nejucându-ÅŸi corect ÅŸansele.

Exemple sunt multe, ÅŸi în meciurile cu OrÅŸova iar cel mai recent, astăzi, în meciul de la EÅŸeleniÅ£a, unde Recolta Dănceu a câÅŸtigat într-o manieră nesimÅ£ită, susÅ£inută de la spate de brigada de arbitrii.

În deplasări mereu arbitrează Bălan iar acasă un coleg de-a lor tot de la DPIR. Ambii arbitrează într-o singură direcÅ£ie, deoarece printre jucători este chiar ÅŸeful departamentului de intervenÅ£ie.

Toate aceste lucruri se întâmplă sub supravegherea celor din conducerea AJF MehedinÅ£i fără a se lua măsuri. În acest context, se va ajunge ca multe echipe să renunÅ£e să mai cheltuie bani într-o mizerie de campionat. Tot prin managementul conducerii AJF MehedinÅ£i s-a dovedit ani la rând că echipele care au câÅŸtigat campionatul ÅŸi au ajuns la barajul de promovare a Ligii a 3-a au fost ciuca bătăilor.

,,Astazi am beneficiat din nou de un arbitraj execrabil, prost si partinitor... Eforturile noastre de a sustine echipa sunt inutile in acest context. E a doua oara cand am vrut sa scot echipa din teren. Anunt pe aceasta cale conducerea AJF Mehedinti ca la primul meci in care brigada de arbitri va presta la fel, voi scoate echipa din teren cat si din aceasta competitie! Se pare ca sunt echipe’carne de tun’ si echipe de ‘smecheri’ . Ramaneti voi smecherilor sa jucati intre voi!,, transmite domnul Marius VâÅŸcă, viceprimarul comunei EÅŸelniÅ£a, indignat pe situaÅ£ia în care a fost pusă echipa locală EÅŸelniÅ£a la meciul de astăzi.