News Mehedinti

Astăzi încep meciurile din play-off-ul ligii a IV-a

Astăzi încep meciurile din play-off-ul ligii a IV-a

Data: 1-4-2017

Patru echipe s-au clasificat în play-off-ul ligii a IV-a: Dierna Orşova, Viitorul Şimian, ACS Drobeta Turnu Severin şi Strehaia. În acest weekend se vor disputa două meciuri: cel între FC Dierna Orşova şi ACS Drobeta Turnu Severin, precum şi Viitorul Şimian cu Strehaia. Pentru băieţii echipei FC Dierna este un pas important. Echipa locală debutează, astăzi, în play-off-ul ligii a IV-a, în deplasare, împotriva celor de la ACS Drobeta Turnu Severin.

Astăzi, de la ora 16.00, pe terenul Termo din Drobeta Turnu Severin, FC Dierna Orşova susţine primul meci din play-off-ul ligii a IV-a, împotriva celor de ACS Drobeta Turnu Severin.

Partida se arată una disputată, cele două echipe susţinând până acum două meciuri, împărţindu-şi victoriile, ambele echipe câştigând pe teren propriu. Meciul de astăzi va fi astfel unul echilibrat. Susţinătorii echipei Dierna Orşova sunt invitaţi să participe în număr cât mai mare, în această după-masă, pe terenul Termo din municipiul Severin, la meciul de debut în play-off-ul ligii a IV-a.

De asemenea, în play-out-ul competiţiei se vor întâlni echipele: Cujmir, Dănceu, Pristol şi Corcova. În acest weekend, vor avea loc două meciuri: Pristol – Dănceu şi Corcova – Cujmir.


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus