News Mehedinti

Autocarele suporterilor de la Petrolul Ploieşti au fost atacate cu pietre, în localitatea Şimian

Autocarele suporterilor de la Petrolul Ploieşti au fost atacate cu pietre, în localitatea Şimian

Data: 26-9-2013

Autocarele suporterilor de la Petrolul Ploieşti au fost atacate cu pietre, miercuri seară, pe DN 6, în localitatea mehedinţeană Şimian, înainte ca aceştia să ajungă pe Stadionul Municipal în Drobeta Turnu Severin, unde aseară, de la 20.30 a început disputa cu FC Universitatea Craiova, în Cupa României.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Mehedinţi, Claudia Mendea, jandarmii mehedinţeni au fost solicitaţi să intervină, miercuri seară, la Şimian, pe DN6, unde autocarele în care se aflau suporterii Petrolul Ploieşti au fost atacate cu pietre, în timp ce se îndreptau către Drobeta Turnu Severin, unde are loc meciul dintre FC Universitatea Craiova şi Petrolul Ploieşti, din 16-imile de finală ale Cupei României, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Aceeaşi sursă a precizat că nu au existat victime, dar că parbrizele celor două autocare au fost sparte, jandarmii însoţindu-i pe suporteri până la intrarea pe Stadionul Municipal din Drobeta Turnu Severin.
La Şimian, pe lângă autocarele celor de la Petrolul Ploieşti, jandarmii au găsit aproximativ 30 de autoturisme din care s-a aruncat cu pietre şi în care se presupune că se aflau suporterii craioveni, la această oră aceştia fiind legitimaţi.

Peste 170 de jandarmi din Mehedinţi şi din cadrul Grupării Mobile "Fraţii Buzeşti" Craiova asigură ordinea publică la meciul de fotbal dintre echipele FC Universitatea Craiova şi Petrolul Ploieşti.

Echipa lui Adrian Mititelu şi Petrolul Ploieşti se întâlnesc miercuri seară, începând cu ora 20.30, pe Stadionul din Drobeta Turnu Severin, pentru disputa din Cupa României, oltenii având o misiune extrem de grea pentru că dau piept cu deţinătoarea trofeului, formaţia lui Cosmin Contra.
Meciul este catalogat cu grad ridicat de risc. Realitatea.net


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus