News Mehedinti

Autocarele suporterilor de la Petrolul Ploieşti au fost atacate cu pietre, în localitatea Şimian

Autocarele suporterilor de la Petrolul PloieÅŸti au fost atacate cu pietre, în localitatea Åžimian

Data: 26-9-2013

Autocarele suporterilor de la Petrolul PloieÅŸti au fost atacate cu pietre, miercuri seară, pe DN 6, în localitatea mehedinÅ£eană Åžimian, înainte ca aceÅŸtia să ajungă pe Stadionul Municipal în Drobeta Turnu Severin, unde aseară, de la 20.30 a început disputa cu FC Universitatea Craiova, în Cupa României.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului JudeÅ£ean de Jandarmi MehedinÅ£i, Claudia Mendea, jandarmii mehedinÅ£eni au fost solicitaÅ£i să intervină, miercuri seară, la Åžimian, pe DN6, unde autocarele în care se aflau suporterii Petrolul PloieÅŸti au fost atacate cu pietre, în timp ce se îndreptau către Drobeta Turnu Severin, unde are loc meciul dintre FC Universitatea Craiova ÅŸi Petrolul PloieÅŸti, din 16-imile de finală ale Cupei României, transmite corespondentul MEDIAFAX.

AceeaÅŸi sursă a precizat că nu au existat victime, dar că parbrizele celor două autocare au fost sparte, jandarmii însoÅ£indu-i pe suporteri până la intrarea pe Stadionul Municipal din Drobeta Turnu Severin.
La Åžimian, pe lângă autocarele celor de la Petrolul PloieÅŸti, jandarmii au găsit aproximativ 30 de autoturisme din care s-a aruncat cu pietre ÅŸi în care se presupune că se aflau suporterii craioveni, la această oră aceÅŸtia fiind legitimaÅ£i.

Peste 170 de jandarmi din Mehedinţi şi din cadrul Grupării Mobile "Fraţii Buzeşti" Craiova asigură ordinea publică la meciul de fotbal dintre echipele FC Universitatea Craiova şi Petrolul Ploieşti.

Echipa lui Adrian Mititelu ÅŸi Petrolul PloieÅŸti se întâlnesc miercuri seară, începând cu ora 20.30, pe Stadionul din Drobeta Turnu Severin, pentru disputa din Cupa României, oltenii având o misiune extrem de grea pentru că dau piept cu deÅ£inătoarea trofeului, formaÅ£ia lui Cosmin Contra.
Meciul este catalogat cu grad ridicat de risc. Realitatea.net