News Mehedinti

 Campionatul Asociaţiei Sportive a Pompierilor din România, etapa interjudeţană, organizat de ISU Mehedinţi

Campionatul Asociaţiei Sportive a Pompierilor din România, etapa interjudeţană, organizat de ISU Mehedinţi

Data: 23-5-2018

ISU ”Drobeta” al judeţului Mehedinţi a organizat competiţia de minifotbal a Campionatului Asociaţiei Sportive a Pompierilor din România, etapa interjudeţeană, ce s-a desfăşurat în perioada 21 – 23 mai a.c., la Drobeta Turnu Severin.

La această competiţie au participat  cinci echipe reprezentative ale judeţelor: Alba, Caraş-Severin, Hunedoara, Timiş şi Mehedinţi.   

În urma disputării meciurilor, clasamentul a fost următorul:

Locul I -  ISU„UNIREA” al judeţului ALBA
Locul II-  ISU „IANCU DE HUNEDOARA” al judeţului HUNEDOARA
Locul III - ISU „ DROBETA” al judeţului MEHEDINŢI
Locul IV  - ISU „BANAT” al judeţului TIMIŞ

Locul V - ISU „SEMENIC” al judeţului CARAŞ SEVERIN

Echipele reprezentative ale ISU Alba şi ISU Hunedoara s-au calificat în etapa finală, care se va desfăşura la sfârşitul lunii iunie, în municipiul GALAŢI.

Cel mai bun jucător al competiţiei a fost desemnat pompierul  ŞUVAINA COSMIN din cadrul ISU Alba, iar titlul de cel mai bun portar i s-a acordat sportivului BĂLAN ALIN, pompier în cadrul ISU ”Drobeta” al judeţului Mehedinţi.

 


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus