News Mehedinti

 Cei doi foști fotbaliști internaționali, Gabriel Boștină și Dorel Stoica iau atitudine vis-a-vis de sportul din MEHEDINȚI

Cei doi foști fotbaliști internaționali, Gabriel Boștină și Dorel Stoica iau atitudine vis-a-vis de sportul din MEHEDINȚI

Data: 5-1-2016

Se pare că cei doi foști internaționali ai Mehedințiului, Gabriel Boștină și Dorel Stoica, s-au săturat de situația creată în județ, în ceea ce privește sportul, și doresc să ia atitudine cu voce tare față de administrația locală a municipiului. Văzând cum sportul în general a ajuns pe ultimul loc în obiectivele oamenilor politici, cei doi fotbaliști consacrați ai României, se revoltă și trag un semnal de alarmă pe rețelele de socializare. Gabriel Boștină își aduce aminte cum în Severin a existat cândva sport de performanță și își dorește ca în viitor acest lucru să reînvie.

,,Doar severinenii mai pot înființa o echipă de fotbal pentru copiii lor, doar severinenii mai pot activa stadionul Municipal în beneficiul copiilor lor!!! Oameni buni, lăsați naibii plasa cu zahăr, ulei, pixuri și ce momeli or mai pune șmecherii de politicieni în ale plase...Anul acesta votați un OM ("primar"), care are în mandatul său și dezvoltarea pentru fotbal, pentru sport în general. O echipă de fotbal care să aminteasca de as Drobeta noastră, bazinul de înnot unde majoritatea am învățat să înnotăm (alții au ajuns să facă și performanță pentru Severin pe timpul funcționării bazinului). Reabilitarea stadionului magnific Angelescu sau 1 mai, dupa cum îl recunoaște fiecare, ar mai fi și Stadionul Severnav și multe altele. Pentru că înaine de această blestemată de politică exagerată, în orașul nostru a existat SPORT DE PERFORMANȚĂ!!!! Schimbați ceva pentru următoarele generații. E dreptul copiilor voștri!! E viitorul lor!,, transmite Gabriel Boștină.

La rândul său, Dorel Stoica spune că și-ar dori ca anul 2016 să aducă tuturor severinenilor și județului Mehedinți ce nu a adus în ultimii 4/5 ani și anume: fotbal de calitate, lupte, hadbal, performanță.

.,,Avem copii de calitate care își desfășoară activitățile în alte județe, drept dovadă că nu s-a avut susținerea autorităților locale și nu și-au dorit să aibă măcar un sport cu atâția oameni competenți care își doresc să fie alături de sportul Mehedințean, care au un stadion și o sală de performanță, sportivi de mare valoare care își pot contribui valoarea prin experiența lor față de viitorul Mehedințean. Din păcate oamenii din județul Mehedinți care iubesc sportul vizionează alte echipe din alte județe care își desfășoară activitățile pe meleagurile Severinului, iar autoritățile își permit să-și bată joc de foști jucători cu nume, drept dovadă că nu au fost apreciați niciodată și nu au fost susținuți de acei oameni care ar fi trebuit să fie alături de sportul Mehedințean. Cu părere de rău în calitate de fotbalist, vreau să relatez că noi acei sportivi cu nume, nu numai pentru județul Mehedinți, ci pentru sportul românesc trebuie să alegem pentru următoarea perioadă oameni competenți și nu neapărat pentru interesele proprii, pentru o evoluție cât mai bună a sportului și nu numai. Treziți-vă dragi MEHEDINȚENI!,, spune Dorel Stoica.