News Mehedinti

CEL MAI PUTERNIC TURNEU INTERNAÅ¢IONAL DE JUNIORI DIN ORAÅžUL NOSTRU STÄ‚ SÄ‚ ÃŽNCEAPÄ‚

CEL MAI PUTERNIC TURNEU INTERNAÅ¢IONAL DE JUNIORI DIN ORAÅžUL NOSTRU STÄ‚ SÄ‚ ÎNCEAPÄ‚

Data: 23-6-2016
INTERNAÅ¢IONAL STARS TOURNAMENT este o competiÅ£ie rezervată pentru copii ÅŸi juniori, organizată la două categorii de vârstă, la U 11 ani ÅŸi U 13 ani. În organizarea AsociaÅ£iei Club Sportiv LUCEAFÄ‚RUL Drobeta Turnu Severin în parteneriat cu Primăria Drobeta Turnu Severin acest turneu este la a două ediÅ£ie, prima având loc în premieră în vara anului trecut pe 19, 20 ÅŸi 21 iunie 2015 pe Stadionul Municipal din oraÅŸul de pe Dunăre, iar în acest an se va desfăşura pe aceeaÅŸi arenă pe 24, 25 ÅŸi 26 iunie.
 
La cele două categorii de vârstă vor participa echipele clubului organizator alături de echipe din Serbia ÅŸi din judeÅ£ele Dolj, Gorj, Olt, TimiÅŸ ÅŸi ConstanÅ£a. Astfel, la U 11, din grupa A fac parte LUCEAFÄ‚RUL Dtobeta, CS Universitatea Craiova, FK Djerdap Kladovo ÅŸi LPS Tg. Jiu, iar grupa B este compusă din Academia de Fotbal Gheorghe Hagi, LPS Banatul TimiÅŸoara, CSS Slatina ÅŸi OFK Boban Negotin. La U 13 se vor duela în grupa A LUCEAFÄ‚RUL Drobeta, Dynamic Craiova, FK Djerdap Kladovo ÅŸi Kinder ML Tg. Jiu, iar Academia de Fotbal Gheorghe Hagi, Pandurii Tg. Jiu, CSS Slatina ÅŸi OFK Boban Negotin vor juca în grupa B.
 
Meciurile juniorilor vor avea loc sâmbătă ÅŸi duminică pe stadionul Municipal cu începere de la ora 09:00, festivitatea de premiere va fi duminică la ora 19:40, iar în după-amiază zilei de vineri va avea loc festivitatea de deschidere, urmată de un meci amical old-boys între antrenorii ÅŸi conducătorii tuturor echipelor participante, după care va avea loc ÅŸedinÅ£a tehnică ÅŸi cină festivă, exact aÅŸa cum procedează cluburile care se respectă ÅŸi vor să facă performanţă.
 
Foarte ocupat cu punerea la punct a tuturor aspectelor ÅŸi detaliilor acestui turneu, manager-ul ACS LUCEAFÄ‚RUL Drobeta ne-a declarat următoarele: "Acest turneu de fotbal este unul din multiplele evenimente sportive organizate de către noi în parteneriat cu Consiliul Local Drobeta ÅŸi Consiliul JudeÅ£ean MehedinÅ£i, dar ÅŸi cu diverse societăţi generoase cărora le suntem recunoscători pentru întreagă implicare. Pe durata acestei competiÅ£ii juvenile la care vor participa 16 cluburi din Serbia ÅŸi România ne propunem că fotbalul să fie limbajul comun ÅŸi spiritul de fair-play să nu lipsească nici un moment. În urmă cu un an a fost pentru prima dată când în Severin s-a desfăşurat un turneu internaÅ£ional de fotbal tot sub organizarea noastră ÅŸi ne dorim să ducem această tradiÅ£ie mai departe an de an. MulÅ£umim tuturor cluburilor pentru participare ÅŸi vreau să menÅ£ionez că în fiecare meci se va da o luptă aprigă, toate echipele sunt valoroase, printre cele 16 înscrise sunt două vicecampioane naÅ£ionale, Academia de Fotbal Gheorghe Hagi la U 13 ani ÅŸi CS Universitatea Craiova la U 11 ani, de asemenea campioane judeÅ£ene la U 13 ani unde se regăseÅŸte ÅŸi clubul nostru alături de Pandurii Tg. Jiu ÅŸi Dynamic Craiova, iar sârbii de la OFK Boban Negotin au 3 jucători selecÅ£ionaÅ£i la naÅ£ională U 13 ani a ţării lor. Pe această cale transmit participanÅ£ilor mult succes ÅŸi invit toÅ£i iubitorii de fotbal din oraÅŸul nostru să ia parte la acest important eveniment pentru că vor avea ce să vadă ÅŸi cu siguranţă vor pleca de la stadion încântaÅ£i de către micuÅ£ii fotbaliÅŸti", a conchis Alexandru SITARU, cel care este manager la cel mai important club de copii ÅŸi juniori din Drobeta Turnu Severin, club patronat de către singurul arbitru de Liga I din MehedinÅ£i, ÅŸi anume, de către Marian BALACI.
 
 
Articol scris de PETRE VIRGIL VUCEA