News Mehedinti

 Clubul Luceafarul pariticipa la un turneu de fotbal in parteneriat cu Inspectoratul de Jandarmi Mehedinti

Clubul Luceafarul pariticipa la un turneu de fotbal in parteneriat cu Inspectoratul de Jandarmi Mehedinti

Data: 6-6-2015

Clubul Luceafărul în parteneriat cu Inspectoraul Judetean de Jandarmi Mehedinți organizează in data de 06 si 07 iunie a.c. un turneu de copii la trei categorii de vârsta 2005, 2006, 2007. La acest turneu participă echipe din Timișoara,Craiova, Tg –Jiu, Petroșiani.

În premieră in județul Mehedinți o instituție a statului, jandarmeria Mehedinți sprijină sportul juvenil.

Meciurile la acest turneu vor fi arbitrate de foști fotbalisti care acum sunt cadre ale jandarmeriei Mehedinți și implicit ai jandarmeriei române. Premiile vor fi înmânate de către comandantul unități Col. Țambrea Eugen și alte cadre ale jandarmeriei Mehedinți.

Clubul Luceafărul împreună cu partenerii săi nu se vor opri aici cu organizarea acestor turnee, urmand ca în data de 19, 20 si 21 iunie sa se organizeze în premieră un turneu internațional la 2 categorii de vârstă 2002, si 2004. Acest turneu va fi organizat cu sprijinul primăriei din Drobeta Turnu Severin pe stadionul municipal.

“Clubul Luceafărul împreună cu partenerii săi invită în aceste zile la cele trei baze din Drobeta Turnu Severin Generala 11, Generala 14 cât si stadionul termo si în data de 20 respectiv 21 iunie pe stadionul municipal câti mai mulți iubitori ai acestui sport minunat”, a declarat Cosmin Munteanu antrenor Clubul Luceafarul.