News Mehedinti

CSM Drobeta a cucerit 9 medalii la cea de-a VIII-a ediție a Turneului Internațional de Judo „Cupa Severinului”

CSM Drobeta a cucerit 9 medalii la cea de-a VIII-a ediție a Turneului Internațional de Judo „Cupa Severinului”

Data: 30-1-2019

Organizator, CSM Drobeta a cucerit 9 medalii la cea de-a VIII-a ediție a Turneului Internațional de Judo „Cupa Severinului”

La competiția de verificare de la malul Dunării au participat 523 de judoka, de la 51 de cluburi din România, Serbia, Bulgaria și Republica Moldova, la categoriile de vârstă U13, U15, U18 și U23, masculin și feminin. CSM Drobeta a avut pe tamami 13 sportivi, iar pe prima treaptă a podiumului de premiere au urcat doar Ana-Maria Vladu (44 kg), Krisztina Tătar (48 kg) și Iasmina Covaciu (52 kg), toate trei impunându-se la Tineret (U23). Pe locul secund s-au clasat Rebeka Mițar (U15; – 52 kg), Diana Argint (U18 și U23; – 52 kg) și Vlad Topală (U18; – 90 kg), în timp ce Iasmina Covaciu (U18; – 52 kg) și Andreea Bortoș (U23; – 57 kg) au încheiat concursul pe 3, la categoriile respective de vârstă și greutate. Aproape de prodium au fost Roberto Bizga – Cinteza (U13; – 34 kg), Mihnea Rotariu (U13; – 50 kg) și Alexandru Chicin (U23; – 73 kg), clasați pe locul 5, la fel ca Ana-Maria Vladu (U18; – 44 kg), care a concurat și la cadeți.


„Am luat 9 medalii. Nu am mai întocmit și un clasament pe echipe, în urma rezultatelor de la individual, așa cum se obișnuia în anii anteriori. A fost o competiție utilă, care deschide un an competițional cu noi obiective pentru judoka de la Clubul Sportiv Municipal din Drobeta Turnu Severin. În luna februarie, vom avea Campionatul Național de Cadeți – U18, de la Craiova, unde dorim să obținem primele medalii din acest an. În luna martie și aprilie, vor avea loc Naționalele de Tineret U23 și Juniori U23, chiar la Drobeta Turnu Severin”, a spus antrenorul Lena Sterea, de la clubul severinean.

sursa: jurnalulolteniei.ro

 


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus