News Mehedinti

CSU Craiova va evolua din luna septembrie la Drobeta Turnu Severin

CSU Craiova va evolua din luna septembrie la Drobeta Turnu Severin

Data: 11-8-2016


Severinenii vor avea parte de meciuri de liga naţională şi asta deoarece pe stadionul municipal din Drobeta Turnu Severin, începând cu data de 17 septembrie, vor evolua două mari echipe: Pandurii Târgu Jiu şi CSU Craiova.

,,Îi primim cu inima deschisă. Avem un stadion bun şi pregătit din toate punctele de vedere care poate fi folosit în prima divizie. Din păcate joacă două echipe de divizia A în oraşul nostru, iar noi nu avem echipă nici măcar în campionatul judeţean. Suntem obligaţi ca şi administraţie să găsim soluţii şi eu sper că voi găsi aceste soluţii să înfiinţăm şi noi o echipă sau să preluăm numele echipei vechi FC Drobeta să intrăm în divizia C la început, iar după doi ani divizia B, să facem şi noi performanţă,, a precizat domnul Marius Screciu, primarul municipiului Drobeta Turnu Severin.


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus