News Mehedinti

DUPĂ O PAUZĂ COMPETIŢIONALĂ DE PATRU ANI MINIFOTBALUL A REVENIT PE MELEAGURILE MEHEDINŢENE!

DUPĂ O PAUZĂ COMPETIŢIONALĂ DE PATRU ANI MINIFOTBALUL A REVENIT PE MELEAGURILE MEHEDINŢENE!

Data: 16-10-2014
CLUBUL SPORTIV DROBETA este membru afiliat la Federaţia de Minifotbal din România şi a adus la startul campionatului care deja a început, doisprezece echipe. Etapele acestei competiţii se desfăşoara în fiecare weekend pe terenul sintetic din cadrul Bazei Sportive Drobeta(în incinta Liceului numărul 4, de la Podul Gruii).
 
Cei care au ratat startul competiţiei şi nu s-au înscris au variantă de rezervă. Liga a II-a sau Office League(Liga dedicată exclusiv firmelor şi instituţiilor) este în curs de formare, iar dacă sunteţi interesaţi, nu ezitaţi să sunaţi la unul din următoarele numere de telefon şi veţi primi toate detaliile dorite, 0728.814.545 sau 0740.041.439.
 
S-au scurs două etape din campionat, iar în poza alăturată puteţi urmări rezultatele înregistrate de cele doisprezece echipe şi poziţia acestora în clasament. Accesând link-ul următor:http://www.campionateminifotbal.ro/etape.php?camp=35&divizie=164 veţi găsi programul următoarelor runde din campionat, clasamentul şi detalii despre fiecare echipă în parte. Şi pe site-ul csdrobeta.ro găsiţi aceste detalii la secţiunea MINIFOTBAL.

NU EZITA SĂ TE INFORMEZI ŞI NU UITA CĂ PASIUNEA PENTRU FOTBAL ESTE O ARTĂ! AŞTEPTĂM SĂ VĂ ALĂTURAŢI ÎN ORICE MOMENT!


 
Scris de PETRE VIRGIL VUCEA!

Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus