News Mehedinti

FLAVIUS STOICAN A REVENIT LA TIMONA CLUBULUI DIN ÅžTEFAN CEL MARE!

FLAVIUS STOICAN A REVENIT LA TIMONA CLUBULUI DIN ÅžTEFAN CEL MARE!

Data: 13-3-2015

AcÅ£ionarul dinamovist, IonuÅ£ NEGOIŢĂ l-a reinstalat pe tehnicianul severinean în funcÅ£ia de antrenor principal al clubului FC Dinamo BucureÅŸti.

De joi, 12 martie, Flavius STOICAN ÅŸi-a început al doilea mandat de antrenor principal, zi în care a condus ÅŸi prima ÅŸedinţă de pregatire, programată la ora 15:30 la Săftica, iar astăzi, 13 martie, va susÈ›ine o conferință de presă, la ora 12.00, la stadionul din ÅŸoseaua Ștefan cel Mare, înaintea partidei din etapa a XXI-a din Liga I, de pe teren propriu, împotriva celor de la Ceahlăul Piatra NeamÈ›.

Pe lângă alte variante luate în calcul de conducerea administrativă a dinamoviÅŸtilor, STOICAN a primit votul de încredere ÅŸi din partea liderilor echipei. FotbaliÅŸtii au transmis din start conducerii că doresc să lucreze din nou cu Flavius, considerând că doar el îi poate motiva din nou pentru a-ÅŸi atinge obiectivele.

În primul mandat petrecut pe banca tehnică a "câinilor roÅŸii", din perioada 22 septembrie 2013 – 12 noiembrie 2014, severineanul a avut 40 de meciuri în Liga I, dintre care 21 a câÅŸtigat, 7 a remizat ÅŸi 12 a pierdut. Antrenorul severinean a declarat pentru MEDIAFAX următoarele: "Mă bucur că am revenit la Dinamo pentru a-mi continua munca începută aici. Sincer, m-am săturat de toate vorbele care apar, că ne propunem câÅŸtigarea campionatului, clasarea pe nu ÅŸtiu ce loc sau altceva de genul acesta. Obiectivul meu, singurul pe care îl voi pronunÅ£a de fiecare dată, este să câÅŸtig următoarea partidă. Nu mai vreau să aud de alte obiective."

Pe această cale, echipa NEWS MEHEDINÅ¢I ii doreÅŸte mult succes tehnicianului severinean atât la clubul din Liga I, cât ÅŸi în tot ceea ce întreprinde!

Articol scris de PETRE VIRGIL VUCEA!