News Mehedinti

FLAVIUS STOICAN A REVENIT LA TIMONA CLUBULUI DIN ŞTEFAN CEL MARE!

FLAVIUS STOICAN A REVENIT LA TIMONA CLUBULUI DIN ŞTEFAN CEL MARE!

Data: 13-3-2015

Acţionarul dinamovist, Ionuţ NEGOIŢĂ l-a reinstalat pe tehnicianul severinean în funcţia de antrenor principal al clubului FC Dinamo Bucureşti.

De joi, 12 martie, Flavius STOICAN şi-a început al doilea mandat de antrenor principal, zi în care a condus şi prima şedinţă de pregatire, programată la ora 15:30 la Săftica, iar astăzi, 13 martie, va susține o conferință de presă, la ora 12.00, la stadionul din şoseaua Ștefan cel Mare, înaintea partidei din etapa a XXI-a din Liga I, de pe teren propriu, împotriva celor de la Ceahlăul Piatra Neamț.

Pe lângă alte variante luate în calcul de conducerea administrativă a dinamoviştilor, STOICAN a primit votul de încredere şi din partea liderilor echipei. Fotbaliştii au transmis din start conducerii că doresc să lucreze din nou cu Flavius, considerând că doar el îi poate motiva din nou pentru a-şi atinge obiectivele.

În primul mandat petrecut pe banca tehnică a "câinilor roşii", din perioada 22 septembrie 2013 – 12 noiembrie 2014, severineanul a avut 40 de meciuri în Liga I, dintre care 21 a câştigat, 7 a remizat şi 12 a pierdut. Antrenorul severinean a declarat pentru MEDIAFAX următoarele: "Mă bucur că am revenit la Dinamo pentru a-mi continua munca începută aici. Sincer, m-am săturat de toate vorbele care apar, că ne propunem câştigarea campionatului, clasarea pe nu ştiu ce loc sau altceva de genul acesta. Obiectivul meu, singurul pe care îl voi pronunţa de fiecare dată, este să câştig următoarea partidă. Nu mai vreau să aud de alte obiective."

Pe această cale, echipa NEWS MEHEDINŢI ii doreşte mult succes tehnicianului severinean atât la clubul din Liga I, cât şi în tot ceea ce întreprinde!

Articol scris de PETRE VIRGIL VUCEA!