News Mehedinti

FOTBALIŞTII DE LA ACS LUCEAFĂRUL DROBETA TURNU SEVERIN SUNT LA PUTERE

FOTBALIŞTII DE LA ACS LUCEAFĂRUL DROBETA TURNU SEVERIN SUNT LA PUTERE

Data: 27-11-2015
Campioni judeţeni la copii născuţi în anul 2006 şi 2007, picii de la ACS LUCEAFĂRUL DROBETA se pregătesc să participe la Turneul Zonal de la Timişoara care va avea loc în perioada 1-2 decembrie, respectiv 8-9 decembrie. Ambele competiţii se vor desfăşura în Sala Olimpia din capitala Banatului, iar alături de puştii severineni, la grupa de vârstă 2006 se vor lupta pentru un loc la Turneul Final al Memorialului GHEORGHE OLA campioanele judeţelor Timiş(ACS Poli Timişoara), Arad(ACS Viitorul Arad), Dolj(Academia de Fotbal Gică Popescu), Hunedoara(CS FC Hunedoara) şi Caraş-Severin(CSS Caransebeş). Pentru Turneul Final al Memorialului GHEORGHE ENE, fotbaliştii severineni născuţi în anul 2007 vor întâlni campioanele judeţelor Timiş(FC Juventus Timişoara), Arad(CS Atletico Arad), Dolj(Dinamik Craiova), Hunedoara(AS Sorii Junior’s Lupeni) şi Caraş-Severin(AS Mundo Club Reşiţa).
 
Dacă Memorialul GHEORGHE ENE a fost câştigat fără probleme de elevii lui Daniel ISPAS, născuţi în anul 2007, aceştia terminând la o diferenţă de şase puncte faţă de locul secund pe care s-au clasat cei de la AS Sport Kids Drobeta, Campionatul GHEORGHE OLA a fost mult mai disputat, iar fotbaliştii lui Cristian CHIRIŢĂ(foto) au terminat la egalitate de puncte cu cei de la AS Sport Kids Drobeta, departajarea fiind făcută de rezultatele directe.
 
"Am câştigat fără emoţii competiţia la nivel judeţean si sper să facem o figură frumoasă şi la etapa de zonă, am încredere în băieţi că pot continua pe o pantă ascendentă şi astfel îmi doresc să ajungem la Turneul Final. Suntem primii şi la golaveraj şi mă bucur că din cele 39 de goluri marcate 15 aparţin lui George - Alin GRĂZNARU, care este şi golgheterul competiţiei şi 12 lui Mario - Andrei ROŞCA. Pe lângă aceste aspecte ţin să precizez că am mai avut o grupă înscrisă în această competiţie, unde avem copii buni şi talentaţi, aceştia au avut meciuri remarcabile şi din şase întâlniri au reuşit trei victorii, completând podiumul la finalul campionatului GHEORGHE ENE", ne-a declarat Daniel ISPAS, antrenorul campionilor judeţeni de la grupa celor născuţi în anul 2007.
 
De partea cealaltă, antrenorul celor născuţi în anul 2006 şi câştigători ai Campionatului GHEORGHE OLA totodată, s-a arătat mulţumit de disputarea până la ultima rundă a competiţiei şi a declarat următoarele: "A fost o competiţie în care am stat cu sufletul la gură de la o etapă la cealaltă, lupta pentru primul loc a fost mult mai spectaculoasă datorită meciurilor strânse pe care le-am avut cu cei de la AS Sport Kids Drobeta. Dacă în manşa tur de pe teren propriu am pierdut cu scorul de 3 la 2 după ce am condus în două rânduri, în meciul retur am reuşit să câştigăm cu 4 la 3 pe terenul lor, după ce ne-au condus de trei ori. Dovada valorii apropiate a acestor micuţi fotbalişti stă în victoriile la limită şi în puterea lor de caracter pentru a remonta o partidă, aspect la care eu unul lucrez foarte mult cu elevii mei. Aceştia sunt pregătiţi să înfrunte campioanele celorlalte judeţe la Turneul Zonal şi vom da totul pentru a lăsa o impresie foarte bună acolo, de ce nu, ne gândim şi la o calificare la Turneul Final", a conchis Cristian CHIRIŢĂ.
 
Echipa NEWS MEHEDINŢI va ţine pumnii strânşi micuţilor fotbalişti la aceste turnee şi nu numai!

MULT SUCCES ACS LUCEAFĂRUL DROBETA TURNU SEVERIN!