News Mehedinti

FOTE 2013: A treia medalie pentru România. Dorottya Buzaş a câştigat argintul la biatlon

FOTE 2013: A treia medalie pentru România. Dorottya Buzaş a câştigat argintul la biatlon

Data: 21-2-2013

Sportiva română Dorottya Buzaş a câştigat, joi, medalia de argint la biatlon, proba de sprint, în cadrul Festivalului Olimpic al Tineretului European găzduit în aceste zile de judeţul Braşov. Aceasta este a treia medalie a delegaţiei României la FOTE 2013 după aurul şi argintul cucerite de Emil Imre la patinaj viteză short track în probele de 1.000, respectiv 500 de metri.

Legitimată la clubul CSS Miercurea Ciuc, Dorottya Buzaş încheiase, marţi, proba individuală de 10 kilometri pe poziţia a doisprezecea.

Mediafax.ro


Galerie foto



Urmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus