News Mehedinti

FOTO

FOTO "Luceafărul Drobeta" a organizat un turneu de fotbal la ORȘOVA

Data: 4-4-2015

Orșova a fost astăzi gazda unui turneu de fotbal organizat de către Clubul Sportiv "Luceafărul Drobeta". Evenimentul s-a desfășurat în sala de sport a Școlii Generale "Petru Dumitriu" din municipiu.

La turneu au participat mai multe echipe de juniori cum ar fi cei de la "Luceafărul Drobeta", "Viitorul Drobeta", "Luceafărul Orșova" și în premieră pentru o astfel de competiţie, a participat şi o echipă din străinătate, tocmai din îndepărtatul Orient Mijlociu şi anume din Oman.

Sala de sport din Orșova s-a dovedit a fi neîncăpătoare pentru numărul mare de spectatori și părinți care au venit să își susțină micii fotbaliști. Copiii de la "Luceafărul Drobeta", la prima lor experiență cu o echipă străină, au reușit să iasă învingători în fața juniorilor de la "Adiso SoccerAcademy" (Oman) cu scorul de 2-0.

"Ne bucurăm de acest turneu și credem că a fost o reușită. Surpriza turneului a fost echipa de juniori "Adiso SoccerAcademy" care a venit tocmai din Oman. Sper că spectatorilor orșoveni le-a plăcut competiţia sportivă și le mulțumesc că au venit în număr atât de mare la sală", a declarat Marian Balaci.

Cel mai bun portar al turneului a fot Ștefan Nemeș de la "Luceafărul Drobeta"

Cel mai bun jucător al turneului a fost Karin de la "Adiso SoccerAcademy" (Oman)