News Mehedinti

FRF va înfiinţa Comisia de Arbitraj Sportiv începând cu sezonul 2013-2014

FRF va înfiinţa Comisia de Arbitraj Sportiv începând cu sezonul 2013-2014

Data: 12-2-2013

Federaţia Română de Fotbal va înfiinţa, începând cu sezonul 2013-2014, Comisia de Arbitraj Sportiv, aceasta urmând să devină ultima instanţă sportivă naţională care va judeca litigiile din fotbal. Conform anunţului făcut de preşedintele FRF, Mircea Sandu, la Adunarea Generală a Ligii Profesioniste de Fotbal de luni, noua comisie va fi formată din 25 de avocaţi.

În altă ordine de idei, Adunarea Generală a LPF a modificat componenţa Comisiei de Recurs ca urmare a faptului că preşedintele acesteia, Daniel Florea, a fost ales deputat. Noua Comisie de Recurs este alcătuită din: Constantin Mincu - preşedinte, Elena Stoian - vicepreşedinte, Ion Cârstoiu, Mircea Stoenescu şi Daniela Mândruţă - membri.

Mediafax.ro


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus