News Mehedinti

MĂCEL în fotbalul judeţean din MEHEDINŢI: arbitru şi jucători loviţi cu pumnii în timpul meciului

MĂCEL în fotbalul judeţean din MEHEDINŢI: arbitru şi jucători loviţi cu pumnii în timpul meciului

Data: 18-10-2016

Civilizaţia în fotbalul Ligii a IV-a mehedinţene se pare că nu a cuprins încă jucătorii iar meciurile se dispută cu ,,ciumagul pe teren,, ca pe vremuri când pumnul făcea legea. Mai grav e faptul că acest comportament este acceptat şi tolerat de către şefii judeţeni ai fotbalului.

Unul din cele mai recente cazuri îi are ca protagonişti pe jucătorii formaţiei Viitorul Cujmir, fotbalişti care transformă terenul într-un câmp de luptă. Posibil ca arbitrii să accepte aceste ieşiri violente ale jucătorilor de frică. În ultimele două etape, jucătorii echipei Viitorul Cujmir au comis-o de două ori. Prima oară în meciul disputat acasă, de acum două săptămâni, cu Dierna Orşova, când unul din jucători a lovit un coechipier de la Orşova cu palma peste faţă.

Tot aceeaşi echipă, în ultimul weekend a avut un meci în deplasare la Pristol, unde au dat dovadă de acelaşi comportament huliganic. De această dată meciul a durat doar 25 de minute, fiind întrerupt după ce un jucător l-a lovit cu pumnul în faţă şi l-a trântit la pământ pe arbitrul Băleanu Cătălin. Din surse apropiate nouă, arbitrul a depus plângere la poliţie împotriva acestui jucător de la Viitorul Cujmir.

Cu toate acestea, preşedintele Asociaţiei Judeţene de Fotbal Mehedinţi Dumitru Paraschiv împreună cu Moisescu Luis preşedintele Comisii Judeţene de Arbitrii acceptă şi tolerează comportamentul acestor jucători. 


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus