News Mehedinti

Mâine 22 iulie debutează, la Severin, prima etapă a Campionatului Ligii I de fotbal

Mâine 22 iulie debutează, la Severin, prima etapă a Campionatului Ligii I de fotbal

Data: 21-7-2016

Conform Calendarului competițional al Campionatului Ligii I Orange, ediția 2016-2017, în cadrul primei etape care debutează pe data de 22 iulie 2016,  echipa CS Lignitul Pandurii Târgu Jiu va juca meciurile considerate pe teren propriu, pe Stadionul Municipal din Drobeta Turnu Severin.

Prima competiție programată dintre echipele CS Lignitul Pandurii Târgu Jiu- CS Universitatea Craiova va avea loc vineri, 22 iulie a.c., cu începere de la ora 21.00. Pentru asigurarea măsurilor de ordine şi prevenirea oricăror evenimente ce ar putea perturba buna desfăşurare a activităţilor, Gruparea de Jandarmi Mobilă ,,Frații Buzești” Craiova  şi Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Mehedinţi,  asigură măsurile de ordine înainte, pe timpul şi după desfăşurarea competiției sportive.

Jandarmii, sprijiniţi de efective din cadrul   I.P.J. Mehedinţi, I.S.U. Drobeta,   Direcția de Poliție Locală Drobeta Turnu Severin  şi societatea specializată de pază şi protecţie,  vor asigura condiţiile de securitate pentru toţi participanţii la această manifestare sportivă şi vor acţiona pentru prevenirea fenomenului infracţional şi contravenţional, intervenind în cazul în care ordinea publică va fi tulburată.

Jandarmii recomandă participanţilor la acest eveniment sportiv să respecte indicaţiile forţelor de ordine şi să se supună controalelor corporale preventive, care se vor efectua începând cu dispozitivele de prefiltrare. De asemenea, să se deplaseze din timp către arena sportivă, astfel încât să se evite aglomeraţiile la porţile de acces. Accesul în stadion va fi permis începând cu ora 19.00, pe baza documentelor emise de club în acest sens.

 

Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus