News Mehedinti

Mâine se dispută pe stadionul municipal din Drobeta Turnu Severin, meciul dintre FC Universitatea Craiova şi FC Petrolul Ploieşti

Mâine se dispută pe stadionul municipal din Drobeta Turnu Severin, meciul dintre FC Universitatea Craiova şi FC Petrolul Ploieşti

Data: 24-9-2013

170 jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Mehedinţi şi Grupării de Jandarmi Mobile ,,Fraţii Buzeşti” Craiova,  vor fi angrenaţi în asigurarea ordinii şi siguranţei publice  cu prilejul disputării meciului  de fotbal dintre echipele FC Universitatea  Craiova- FC Petrolul Ploieşti.

Jandarmii  vor acţiona pentru păstrarea climatului de ordine şi siguranţă publică la partida de fotbal ce se va disputa pe stadionul municipal din Drobeta Turnu Severin, miercuri, 25 septembrie, începând cu ora 20.30. Meciul este catalogat cu grad preliminar ridicat de  risc, jandarmii vor fi prezenţi atât în zona imediată şi apropiată a arenei sportive cât şi pe traseele învecinate.

Jandarmii le reamintesc spectatorilor că pe timpul desfăşurării meciului, se interzice comercializarea băuturilor alcoolice în imediata apropiere a arenei sportive. De asemenea, spectatorilor le este interzis să introducă în stadion băuturi alcoolice, petarde, fumigene, torţe, ori alte obiecte ce pot fi folosite la actiuni de tulburare a ordinii publice sau care  pot conduce la producerea actelor de violenţă. Este interzisă afişarea de inscripţii care incită la ură naţională, rasială, de clasă ori religioasă, la discriminări de orice fel şi la violenţă publică.

Premergător desfăşurării partidei de fotbal, jandarmii continuă acţiunile preventive din cadrul campaniei de prevenire şi combatere a violenţei în sport  intitulate ,,Alege să fii fair play! Violenţa nu îţi ajută echipa favorită”, prin informarea suporterilor cu privire la prevederile legislative, comportamentul ce trebuie manifestat pe timpuldesfăşurării competiţiilor sportive şi măsurile coercitivecare se aplică în cazul încălcării normelor de reglementare a acestor activităţi.   


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus