News Mehedinti

 Meci de fotbal istoric în SEVERIN: CSU Craiova o întâlneşte pe AC Milan în Europa League

Meci de fotbal istoric în SEVERIN: CSU Craiova o întâlneşte pe AC Milan în Europa League

Data: 14-7-2017

Severinenii vor asista la un meci de gală disputat între  CSU Craiova şi AC Milan. Astăzi a avut loc, la Nyon, extragerea echipelor. CSU Craiova va evolua în turul II preliminar al Europa League împoriva celor de la AC Milan, pe stadionul municipal din Drobeta Turnu Severin.

Italienii de la Ac Milan sunt cei mai grei adversari posibili pe care oltenii îi puteau întâlni în această etapă.

Reamtim, că noul stadion din Craiova se afla încă în construcție și nu va fi gata până la partida cu AC Milan, așa încât craiovenii au ales arena din Severin pentru a o primi pe marea echipă italiană.

Partida tur dintre cele două echipe se va disputa pe 27 iulie a.c. la Severin, iar returul pe 3 august pe San Siro.

 

 


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus