News Mehedinti

Medaliată la Campionatul de Atletism și cros organizat de către MAI

Medaliată la Campionatul de Atletism și cros organizat de către MAI

Data: 25-6-2013

O poliÅ£istă de frontieră din Mehedinti a câÅŸtigat  titlul de campioană naÅ£ională la proba  de 800  metri plat la campionatul de atletism ÅŸi cros organizat  de Ministerul Afacerilor Interne.

În urmă cu o săptămână poliÅ£ista de frontieră a urcat pe podium obtinând locul III la Campionatul de cros al poliÅ£iÅŸtilor desfăşurat la Varna în Bulgaria.

Săptămâna trecută  în municipiul  ConstanÅ£a a avut loc Campionatul de Atletism ÅŸi Cros organizat de Ministerul Afacerilor  Interne la care au participat cei mai buni  poliÅ£iÅŸti de frontieră, poliÅ£iÅŸti, jandarmi ÅŸi pompieri;  campioni  la atletism din structurile operative ale ministerului .

Din echipa PoliÅ£iei de Frontieră Române a făcut parte ÅŸi agentul  principal Achimescu Paula, poliÅ£istă de frontieră în cadrul din cadrul Sectorului PoliÅ£iei de Frontieră Turnu Severin. La competiÅ£ia de 800 de metri plat - fete  desfăşurată pe stadionul Gheorghe Hagi din ConstanÅ£a aceasta s-a  clasat pe locul I .

De altfel în urmă cu o săptămână  ag.pr. Achimescu Paula a obÅ£inut locul III  la proba de 4000 de metri cros în cadrul Campionatului Balcanic de Cros al PoliÅ£iÅŸtilor desfăşurat în localitatea Varna din Bulgaria. Aceasta este o participantă activă la  competiÅ£iile de atletism de aproximativ 8 ani obÅ£inând mereu locuri pe podium la concursurile naÅ£ionale ÅŸi regionale. Numai în ultimele două luni poliÅ£ista de frontieră a  participat la următoarele competiÅ£ii obÅ£inând locuri pe podium: FOREST RUN CERNICA locul II, CROSUL FIRMELOR TIMIÅžOARA  locul I, CROSUL TENARIS SILCOTUB ZALÄ‚U locul II,  CROSUL MONTAN TRAIL RACE Baile Felix locul I .

Este angajată din sursă externă, lucrează în PoliÅ£ia de Frontieră Română de 8 ani ÅŸi urmează cursurile Åžcolii  NaÅ£ionale de Antrenori – secÅ£ia atletism .

La competiÅ£iile  de atletism participă cei mai buni sportivi din structurile Ministerului Afacerilor Interne iar pregătirea acestora  presupune multă  motivaÅ£ie, disciplină, seriozitate ÅŸi  răbdare toate acestea îmbinate cu mult antrenament, pregătire tactică adecvată, aport de nutrienÅ£i suficient ÅŸi perioade de refacere fizică..