News Mehedinti

MEHEDINŢIUL PE PODIUM ŞI LA LUPTE LIBERE

MEHEDINŢIUL PE PODIUM ŞI LA LUPTE LIBERE

Data: 7-7-2014

Campionatul Internaţional al Bulgariei de lupte libere, disputat la Ruse în urmă cu o săptămână a fost reprezentat şi de judeţul nostru prin cadetele de la Clubul Sportiv Municipal DROBETA, ce au fost cooptate în lotul naţional.

 Severinencele MIHAELA BĂRBULESCU la 46 de kilograme şi LARISA NIŢU la 65 de kilograme au luat medaliile de argint, pe când luptătoarea MĂDĂLINA IVA la 60 de kilograme a luat medalia de bronz. Pentru Mădălina Iva (foto - în centru, în prim plan) nu a fost primul concurs de acest fel, ea a mai participat şi anul trecut la Campionatul Internaţional de lupte libere rezervat cadetelor, desfăşurat atunci în capitala Ucrainei.

Luptătoarea medaliată cu bronz la Ruse a declarat următoarele: “Mă pregătesc intens şi depun foarte multă muncă pentru a obţine cele mai bune rezultate, sunt mulţumită că am terminat pe podium acest campionat internaţional, iar principalul obiectiv este săcuceresc medalia de aur în luna septembrie la Campionatul Naţional pe echipe, luptând pentru Clubul Sportiv Municipal Craiova tot la categoria 60 de kilograme”.

Elevele antrenorului MARIN DOBRESCU vor participa în luna august la campionatele naţionale pe plajă tot pentru cadeţi, disputate la Mangalia, iar în septembrie luptătoarele vor concura la Campionatul Naţional pe echipe, unde vor reprezenta Clubul Sportiv Municipal Craiova.

La Campionatul Internaţional de lupte libere, rezervat cadeţilor şi disputat la Ruse au participat sportivi din zece state, iar la feminin, luptătoarele românce au contabilizat rezultate remarcabile, cucerind două medalii de aur, două de argint şi patru de bronz.

Autor: PETRE VIRGIL VUCEA!