News Mehedinti

National Arena va ARDE pe 7 martie: 35.000 de bilete epuizate in cateva ore! Cand iti mai poti achizitiona un bilet:

National Arena va ARDE pe 7 martie: 35.000 de bilete epuizate in cateva ore! Cand iti mai poti achizitiona un bilet:

Data: 25-2-2013

Oficialii Stelei au pus in vanzare, sambata, biletele pentru dubla asteptata cu sufletul la gura de toti romanii, dubla in care echipa din Ghencea va intalni detinatoarea trofeului Champions League, Chelsea Londra, iar in mai putin de 15 ore, cele 35.000 de bilete erau deja epuizate, in ciuda preturilor ce variaza intre 60 si 475 de lei.

Calificarea de senzatie obtinuta in dauna olandezilor de la Ajax i-a aprins pe fani, acestia sperand intr-o noua minune a echipei conduse de Laurentiu Reghecampf. Puse in vanzare pe site-ul biletesteaua.ro, tichetele pentru partida cu Chelsea, ce se va disputa pe 7 martie, s-au vandut imediat.

In ciuda dificultatilor intampinate de suporteri, site-ul pe care se puteau rezerva biletele picand de mai multe ori din cauza celor 5-6 mii de cereri simultane, fiecare a reusit in cele din urma sa-si achizitioneze bilet, anunta managerul Stelei, Mihai Stoica.

"La ora 2.35 s-a trecut de pragul de 30.000 bilete achizitionate de suporterii Stelei pt meciul cu detinatoarea Ligii Campionilor. Site-ul a mai picat pt ca au fost momente cu 5-6.000 selectari simultate. Un singur cuvant: RESPECT!", a spus acesta pe Facebook.

Fanii se plang ca nu au putut sa isi ia bilete!

Mai multi suporteri ros-albastrii au facut un ultim apel disperat catre Mihai Stoica, acestia spunand ca nu isi pot cumpara bilete din cauza bisnitarilor care au cumparat deja cu sutele.

"MM, cum facem cu bisnitarii ca nu mai avem loc de ei, se vand deja mii de bilete pe net, nu se poate asa ceva.", i-a scris un suporter pe reteaua de socializare.

Sport.ro