News Mehedinti

News Mehedinți se implică în Campionatul de fotbal , “Născut Liber”, organizat de membrii TNL

News Mehedinți se implică în Campionatul de fotbal , “Născut Liber”, organizat de membrii TNL

Data: 6-7-2013

TNL și PNL Orșova cu sprijinul Primăriei Municipiului și a ziarului News Mehedinți organizează prima ediție a Campionatului de fotbal “Născut Liber”.  Meciurile se vor desfășura în perioada 2-10 august a.c.

Amatorii de sport se pot înscrie cu încredere în competiție, în joc fiind puse multe premii atractive.  Potrivit regulamentului, se pot înscrie minim zece echipe de fotbal.

Taxa de participare este de 150 de lei pe echipă (maxim 12 jucători). Cât despre premile acordate, acestea sunt: locul I 800 de lei, locul II, 500 de lei iar locul al III-lea, 200 de lei, plus câte o cupă pentru fiecare. Premiul de Fair-Play va fi acordat de ziarul News Mehedinți și va consta în suma de 200 de lei. 


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus