News Mehedinti

NOU ÎN DROBETA TURNU SEVERIN – ACADEMIA DE FOTBAL FLAVIUS STOICAN ÎŞI VA DESCHIDE PORŢILE ÎN CURÂND!

NOU ÎN DROBETA TURNU SEVERIN – ACADEMIA DE FOTBAL FLAVIUS STOICAN ÎŞI VA DESCHIDE PORŢILE ÎN CURÂND!

Data: 10-3-2015

O DORINŢĂ, UN VIS, O CHEMARE! Copiii pasionați de sportul rege se vor putea antrena într-o nouă școală de fotbal care le va oferi toate condițiile de care au nevoie pentru a-și urma visul, acela de a ajunge fotbaliști.

Promovarea sportului rege, a educaţiei prin sport, petrecerea timpului liber într-un cadru ordonat şi organizat, obţinerea de performanţe sportive, canalizarea energiei copiilor în scopuri constructive cu implicaţii directe în mărirea performanţelor în plan şcolar şi formarea caracterelor puternice de învingători sunt câteva dintre obiectivele Academiei de Fotbal.

Noul club dedicat fotbalului juvenil 
va fi infiinţat de mehedinţeanul Flavius STOICAN. Fostul fotbalist internațional lansează acest proiect pentru că iubește foarte mult fotbalul, copiii și orașul nostru. Își dorește să ajute Severinul, pentru că de aici a pornit în fotbalul mare, iar viitorii fotbalişti vor avea o șansă în plus să se afirme în acest sport.

Micuţii fotbalişti vor avea toate condițiile de pregătire și echipamente necesare pentru a face performanță, iar selecția de copii va fi permanentă, astfel încât, cât mai mulți pasionați de fotbal să poată practica sportul pe care îl iubesc. Selecţia și şedinţele de pregăttire se fac pe grupe de vârstă şi sunt conduse de antrenori de specialitate, licenţiati UEFA, care dau dovada de profesionalism, pregătind viitorii fotbalişti în vederea participării la competiţii.

Scopul academiei de fotbal este acela de iniţiere a copiilor în tainele fotbalului, precum şi organizarea şi coordonarea de activităţi pentru a atinge marea performanţă în fotbal prin participarea la competiţii sportive organizate de către Asociaţia Judeţeană de Fotbal Mehedinţi, Federaţia Română de Fotbal, dar și la turnee naționale și internationale. Vom avea parteneriate cu cluburi de tradiție din țară și din străinătate, atât la nivel de juniori, cât și la nivel de seniori.

Articol scris de PETRE VIRGIL VUCEA!