News Mehedinti

Opt mii de bilete puse în vânzare și 130 de jandarmi scoși la datorie la meciul CS Turnu Severin - FC Astra Giurgiu

Opt mii de bilete puse în vânzare și 130 de jandarmi scoși la datorie la meciul CS Turnu Severin - FC Astra Giurgiu

Data: 1-3-2013

Jandarmii din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Mehedinţi şi Grupării de Jandarmi Mobile ,,Fraţii Buzeşti Craiova”,  vor asigura măsurile de ordine  publică la meciul de fotbal dintre echipele CS Turnu Severin -FC Astra Giurgiu, ce se va disputa pe stadionul municipal, luni 04 martie 2013,  începând cu ora 20.30,  meci catalogat cu grad mediu de risc.         

Organizatorii au pus în vânzare 8000  bilete, iar accesul publicului spectator în stadion este permis începând cu ora 19.00.

Pe această cale, jandarmii le reamintesc spectatorilor că pe timpul desfăşurării meciului, se interzice comercializarea şi consumul băuturilor alcoolice în imediata apropiere a arenei sportive.

De asemenea, în incinta arenei sportive, este interzis accesul persoanelor care se află în stare de ebrietate, sau care se află sub influenţa substanţelor halucinogene, al persoanelor care au asupra lor băuturi alcoolice, arme şi muniţii de orice fel, făclii, torţe, artificii, petarde, materiale explozive, incendiare sau fumigene, substanţe toxice, halucinogene, cuţite, pumnale, şişuri, ori alte asemenea obiecte fabricate sau confecţionate anume pentru tăiere, împungere ori lovire.                                                                                                                                 

Publicul nu are acces pe suprafaţa de joc sau în zona vestiarelor. Este interzisă afişarea de inscripţii care incită la ură naţională, rasială, de clasă ori religioasă, la discriminări de orice fel şi la violenţă publică.

Spectatorilor le este interzis să  escaladeze gardurile care delimitează spaţiul de joc sau gardurile interioare de separare a sectoarelor, să arunce asupra celorlalţi spectatori, oficiali sau jucători precum şi în direcţia suprafeţei de joc  cu obiecte de orice fel sau cu substanţe corozive care murdăresc, să refuze părăsirea imediată a arenei sportive, dacă măsura evacuării a fost dispusă de către personalul care asigură măsuri de ordine şi siguranţă publică.

Jandarmeria Mehedinţi, recomandă tuturor participanţilor să respecte indicaţiile organizatorilor, să nu se implice în incidente care ar putea duce la tulburarea ordinii şi liniştii publice, delimitându-se de orice formă de violenţă simbolică sau fizică ce ar putea genera  manifestări violente, să solicite în caz de nevoie sprijinul forţelor de ordine, apelând fie direct, fie prin intermediul apelului unic de urgenţă 112.