News Mehedinti

ORȘOVA, gazda unui campionat județean de minifotbal Mehedinți

ORȘOVA, gazda unui campionat județean de minifotbal Mehedinți

Data: 3-10-2015

Începând din această toamnă AsociaÈ›ia Club Sportiv Drobeta, Membru afiliat al FederaÈ›iei de Minifotbal din România îÈ™i manifestă interesul de a organiza în municipiul OrÈ™ova prima ediÈ›ie a Campionatului JudeÈ›ean de Minifotbal MehedinÈ›i - Liga DIERNA OrÈ™ova.

Campionatul se va desfășura în perioada octombrie 2015 - iunie 2016 la Sala de Sport ,,Petru Dumitriu,, È™i Baza Sportivă ,,Pamfil Șeicaru,,. Înscrierile se fac până la 10 octombrie 2015, la telefon 0747 121 717 sau 0723 547 439.

,,FederaÈ›ia de Minifotbal din România se mândreÈ™te cu câÈ™tigarea Campionatului Europen de Minifotbal a 6-a oară consecutiv È™i locul 4 la Campionatul Mondial. Prin implicarea tuturor jucătorilor amatori de fotbal din zonă dorim să creem un fenomen sportiv îndrăgit È™i sperăm de lungă durată. RelaÈ›ii suplimentare, regulamente de joc È™i disciplină puteÈ›i găsi pe www.csdrobeta.ro, iar detalii despre FederaÈ›ia Română de Minifotbal puteÈ›i accesa pe www.campionateminifotbal.ro,, transmit organizatorii.