News Mehedinti

ORŞOVA găzduieşte sâmbătă, 16 septembrie a.c., turneul internaţional de handbal oldboys ,,Memorial Ion Cernescu,,

ORŞOVA găzduieşte sâmbătă, 16 septembrie a.c., turneul internaţional de handbal oldboys ,,Memorial Ion Cernescu,,

Data: 13-9-2017

Sâmbătă 16 septembrie, la Sala de Sport a Şcolii Gimnaziale ,,Petru Dumitriu,, din Orşova se va organiza un nou turneu de handbal oldboys 30+, începând cu ora 09.30.

Evenimentul este unul de tradiţie pentru municipiul Orşova şi este dedicat celui care a fost mentorul handbalului orşovean, Ion Cernescu.

Vor participa echipe din Germania, Serbia şi România (Orşova, Drobeta Turnu Severin şi Reşiţa).

Turneul este unul omagial organizat în memoria celui mai cunoscut prof. de handbal din zonă, Ioan Cernescu.

Reputatul sportiv a obţinut rezultate deosebite cu echipele de juniori pe care le-a coordonat, o parte dintre elevii săi realizând rezultate notabile pentru handbalul românesc.

 


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus