News Mehedinti

Oscar Pistorius, primul atlet paralimpic participant la Jocurile Olimpice, arestat pentru că şi-ar fi ucis iubita din greşeală

Oscar Pistorius arestat pentru că şi-ar fi ucis iubita din greşeală

Data: 14-2-2013

Sud-africanul Oscar Pistorius, primul atlet paralimpic participant la Jocurile Olimpice, vara trecută, la Londra, şi-a împuşcat mortal prietena, joi dimineaţă, în locuinţa lui din Pretoria, posibil din greşeală, informează cotidianul Beeld. Sportivul ar fi confundat-o cu un hoţ, dar împrejurările producerii incidentului sunt încă neclare.

Un purtător de cuvânt al poliţiei a confirmat incidentul, dar nu a oferit identitatea persoanelor. "Un bărbat de 26 de ani a fost condus în arest pentru că ar fi împuşcat o femeie", a declarat Katlego Mogale, care a adăugat că bărbatul va compărea în cursul zilei în faţa unui tribunal din Pretoria.

Mediafax.ro


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus