News Mehedinti

Pachet special de bilete pentru SUPORTERII care vor participa la meciurile echipei Pandurii cu Steaua Bucureşti şi ASA Târgu Mureş

Pachet special de bilete pentru SUPORTERII care vor participa la meciurile echipei Pandurii cu Steaua Bucureşti şi ASA Târgu Mureş

Data: 24-8-2016

Clubul Pandurii Târgu Jiu va pune în vânzare înaintea jocului cu Steaua Bucureşti din etapa a şasea a Ligii I Orange un pachet special pentru următoarele două meciuri pe care echipa Pandurii le va susţine pe teren propriu. Astfel, la meciurile din etapele şase şi opt din Liga I Orange cu Steaua Bucureşti şi ASA Târgu Mureş se va putea intra cu acelaşi bilet procurat pentru partida din etapa a şasea cu Steaua Bucureşti.

Preţurile biletelor sunt următoarele:
– 10 lei la peluză
– 20 de lei la Tribuna II
– 30 de lei la Tribuna I
– 40 de lei la Tribuna 0.

Păstraţi biletul de intrare achiziţionat pentru meciul cu Steaua Bucureşti şi veţi putea intra gratuit la următorul meci susţinut pe teren propriu de Pandurii Târgu Jiu, cel cu ASA Târgu Mureş din etapa a opta a Ligii I Orange.

PROGRAMUL CASELOR DE BILETE:
Program casa de bilete Severin, Stadionul Municipal, (vis-a-vis de Piaţa Meva):
– joi 25 august: 9-18;
– vineri 26 august: 9-18;
– sâmbătă 27 august: 9 – 21.
Program vânzare bilete în Târgu Jiu (sediul clubului Pandurii, str, Victoriei):
– joi 25 august: orele 08:30 – 18:00;
– vineri 26 august: 08:30 – 18:00.

sursa: http://www.panduriics.ro/


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus