News Mehedinti

PANDURII DIN CERNEŢI AU PRODUS SURPRIZA ÎN COMPETIŢIA SURPRIZELOR CS Pandurii Cerneţi – CS Podari 3-2 (3-1 P)

PANDURII DIN CERNEÅ¢I AU PRODUS SURPRIZA ÎN COMPETIÅ¢IA SURPRIZELOR CS Pandurii CerneÅ£i – CS Podari 3-2 (3-1 P)

Data: 17-7-2015

Dacă luna trecută campionii judeÅ£ului nostru au suferit o înfrângere drastică împotriva echipei secunde a Clubului Sportiv Universitatea Craiova în cele două meciuri de la barajul de promovare în Liga a III-a, acum s-au răzbunat pe una dintre formaÅ£iile Doljului în prima manşă a CUPEI ROMÂNIEI TIMIÅžOREANA. FotbaliÅŸtii de la CerneÅ£i au început tare jocul, iar atacurile lor au dat roade chiar de la primele faze periculoase la poarta adversă ÅŸi până în minutul treizeci au condus cu scorul de 3 la 0. Lucian ZAMFIR(foto), unul dintre cei mai importanÅ£i atacanÅ£i ai defunctei CS Building Vj. Mare a marcat o dublă pentru echipa sa în minutele 6 ÅŸi 14, iar fundaÅŸul Cristian BEJENARU a adus liniÅŸtea în tabăra ''pandurilor'' marcând pentru 3 la 0 în minutul 27.

Scorul pauzei a fost stabilit de oaspeÅ£i, CIOCIOANÄ‚ punctând în minutul 32 pentru 3 la 1. Repriza secundă nu a mai fost la fel de bogată în goluri, tehnicianul oaspeÅ£ilor având la dispoziÅ£ie doar unsprezece jucători, iar în minutul 53 doljeanul ÅžERBAN a redus din diferenţă stabilind scorul final. Turul doi din CUPA ROMÂNIEI va avea loc pe data de 29 iulie, jucătorii de la CerneÅ£i aÅŸteptând cu interes tragerea la sorÅ£i.

''În primul rând vreau să-mi felicit colegii pentru dăruire ÅŸi mă bucur foarte mult pentru cele două goluri marcate, dar mai ales că au fost importante în câÅŸtigarea acestui meci. Sper să jucăm cu o echipă accesibilă ÅŸi în turul doi ÅŸi de ce nu să mergem mai departe'' , a mărturisit Lucian ZAMFIR, cel care cu câÅ£iva ani în urmă a făcut cuplu în atac cu severineanul Cosmin SEINU, aceÅŸtia fiind juniori ÅŸi marcând goluri importante pentru CS Building Vj. Mare în Liga a III-a ÅŸi a II-a.

CS Pandurii CerneÅ£i: DRÄ‚GAN – BADEA, PELE, BEJENARU, LÄ‚PÄ‚DAT – MÄ‚TÄ‚SÄ‚REANU, DODOACÄ‚, STANCIU, CÎRCIORAN, TUDOR – ZAMFIR. Au mai intrat: PETCU, FÄ‚GET ÅŸi RÄ‚CEANU. Antenor: Mădălin LAZÄ‚R.

CS Podari: MECEA – CIOCIOANÄ‚, CHIRCAN, SÄ‚CEANU, RÄ‚DUÅ¢ – DRAGOMIR, STANCU – SURUGIU, PREDA, RAICEA – ÅžERBAN. Antrenor: DragoÅŸ BON.

Articol scris de PETRE VIRGIL VUCEA!