News Mehedinti

PANDURII DIN CERNEŢI AU PRODUS SURPRIZA ÎN COMPETIŢIA SURPRIZELOR CS Pandurii Cerneţi – CS Podari 3-2 (3-1 P)

PANDURII DIN CERNEŢI AU PRODUS SURPRIZA ÎN COMPETIŢIA SURPRIZELOR CS Pandurii Cerneţi – CS Podari 3-2 (3-1 P)

Data: 17-7-2015

Dacă luna trecută campionii judeţului nostru au suferit o înfrângere drastică împotriva echipei secunde a Clubului Sportiv Universitatea Craiova în cele două meciuri de la barajul de promovare în Liga a III-a, acum s-au răzbunat pe una dintre formaţiile Doljului în prima manşă a CUPEI ROMÂNIEI TIMIŞOREANA. Fotbaliştii de la Cerneţi au început tare jocul, iar atacurile lor au dat roade chiar de la primele faze periculoase la poarta adversă şi până în minutul treizeci au condus cu scorul de 3 la 0. Lucian ZAMFIR(foto), unul dintre cei mai importanţi atacanţi ai defunctei CS Building Vj. Mare a marcat o dublă pentru echipa sa în minutele 6 şi 14, iar fundaşul Cristian BEJENARU a adus liniştea în tabăra ''pandurilor'' marcând pentru 3 la 0 în minutul 27.

Scorul pauzei a fost stabilit de oaspeţi, CIOCIOANĂ punctând în minutul 32 pentru 3 la 1. Repriza secundă nu a mai fost la fel de bogată în goluri, tehnicianul oaspeţilor având la dispoziţie doar unsprezece jucători, iar în minutul 53 doljeanul ŞERBAN a redus din diferenţă stabilind scorul final. Turul doi din CUPA ROMÂNIEI va avea loc pe data de 29 iulie, jucătorii de la Cerneţi aşteptând cu interes tragerea la sorţi.

''În primul rând vreau să-mi felicit colegii pentru dăruire şi mă bucur foarte mult pentru cele două goluri marcate, dar mai ales că au fost importante în câştigarea acestui meci. Sper să jucăm cu o echipă accesibilă şi în turul doi şi de ce nu să mergem mai departe'' , a mărturisit Lucian ZAMFIR, cel care cu câţiva ani în urmă a făcut cuplu în atac cu severineanul Cosmin SEINU, aceştia fiind juniori şi marcând goluri importante pentru CS Building Vj. Mare în Liga a III-a şi a II-a.

CS Pandurii Cerneţi: DRĂGAN – BADEA, PELE, BEJENARU, LĂPĂDAT – MĂTĂSĂREANU, DODOACĂ, STANCIU, CÎRCIORAN, TUDOR – ZAMFIR. Au mai intrat: PETCU, FĂGET şi RĂCEANU. Antenor: Mădălin LAZĂR.

CS Podari: MECEA – CIOCIOANĂ, CHIRCAN, SĂCEANU, RĂDUŢ – DRAGOMIR, STANCU – SURUGIU, PREDA, RAICEA – ŞERBAN. Antrenor: Dragoş BON.

Articol scris de PETRE VIRGIL VUCEA!