News Mehedinti

Patru medalii la Campionatul Național de Copii și Cadeți – Secția Taekwondo

Patru medalii la Campionatul Național de Copii și Cadeți – Secția Taekwondo

Data: 11-6-2013

În perioada 8-9 iunie, la Cluj Napoca s-a desfășurat Campionatul Național de Copii și Cadeți, ediția a XVI de Taekwondo. La competiția din acest an au participat un număr de 480 de sportivi veniți din toate colțurile țării. Nici de această dată tinerii de la CS Dinamo – Secția Taekwondo Orșova nu au trecut neobservați. După două zile de concurs sportivii antrenați de sabonim Dely Novăcescu au cucerit o medalie de aur și trei medalii de argint:

Campion național Badea Gigel Cristian la categoria cadeți 1 +65kg, vicecampioni Novăcescu Alexandru Ionuț la categoria cadeți 1 +33kg, Cizmaț Paul Gabriel la categoria cadeți 1 -65 kg și Baracth Victor Klaus la categoria cadeți 1 +65kg.

 


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus