News Mehedinti

 Rezultate Liga IV de fotbal. Scorul etapei CSM Dierna Orşova – AS Inter Salcia 13-0

Rezultate Liga IV de fotbal. Scorul etapei CSM Dierna Orşova – AS Inter Salcia 13-0

Data: 19-3-2018

După pauza de iarnă, campionatul şi meciurile s-au reluat în liga a IV-a mehedinţeană cu fără prea multe rezultate surpriză, favoritele câştigând pe linie.

Singurul scor ameţitor din liga a IV-a s-a înregistrat la meciul de pe stadionul municipal Orşova, de sâmbătă, 17 martie, dintre CSM Dierna Orşova – Inter Salcia unde s-au dat nu mai puţin de 13 goluri. Acest rezultat denotă cât de slab este nivelul ligii a IV-a mehedinţene. Un jucător al echipei orşovene, Fulga Claudiu Nicolae a înscris 7 goluri. Meciul a fost albitrat de către o brigadă de arbitrii din Drobeta Turnu Severin.


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus