News Mehedinti

Sala Polivalentă din SEVERIN va găzdui, anul acesta, competiţii naţionale de judo

Sala Polivalentă din SEVERIN va găzdui, anul acesta, competiţii naţionale de judo

Data: 9-2-2017

Polivalenta severineană rămâne conectată şi în 2017 la cele mai importante competiţii naţionale de judo.

După ce a deschis calendarul de judo 2017, prin organizarea celei de-a şasea ediţii a turneului internaţional Cupa Severinului, CSM Drobeta va bifa pe parcursul anului competiţii oficiale importante. Prima finală în Polivalenta severineană va fi în perioada 17-19 martie, când e organizată finala Campionatului naţional U21. Două săptămâni mai târziu, 1-2 aprilie, e planificată finala Campionatului naţional U23. Următorul eveniment sportiv organizat la malul Dunării va fi ediţia a XXXII-a a turneului internaţional Cupa Drobeta şi Trofeul Mirela Livia Vasilan – ediţia a IX-a, ambele desfăşurându-se în perioada 25-27 august. Clubul severinean va organiza apoi, în intervalul 6-8 octombrie, finala Campionatului Naţional de Ne-Waza U12, U14 şi U16.

„Ne bucurăm că şi anul acesta putem să aducem la Drobeta-Turnu Severin câteva finale naţionale. Se poate spune că suntem unul din cele mai importante oraşe din ţară care găzduieşte marile competiţii de judo. Meritul a fost câştigat în timp, prin organizarea foarte bună a sarcinilor primite din partea federaţiei, dar şi a condiţiilor pe care le avem la Sala Polivalentă şi celelalte condiţii logistice. Toţi colegii din ţară vin cu plăcere la Severin pentru că sunt primiţi cu multă căldură şi respect”, a declarat antrenoarea Lena Sterea, de la CSM Drobeta.

La cele patru evenimente sportive s-ar mai putea adăuga şi finala Campionatului Naţional U16, de la finalul acestei luni, însă federaţia de specialitate încă nu a dat un răspuns.

jurnalulolteniei.ro


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus