News Mehedinti

Se anunță un MARȘ de proporții în rândul salariațiilor RAAN - Acesta va avea loc mâine

Se anunță un MARȘ de proporții în rândul salariațiilor RAAN - Acesta va avea loc mâine

Data: 25-2-2015

Efective ale Jandarmeriei Mehedinţi vor asigura, măsurile de ordine publică şi protecţia participanţilor la marşul de protest al organizaţiilor sindicale afiliate Federaţiei Energetice Bucuresti, ce se va desfăşura în municipiul Drobeta Turnu Severin, joi, 26 februarie, în intervalul orar 15.30-17.30. Astfel, jandarmii vor însoţi protestatarii care se vor deplasa pe  Strada Traian de la intersecţia semaforizată cu strada Smârdan, până la intersecţia cu strada Ioan Şt.Paulian şi vor acţiona pentru prevenirea producerii faptelor antisociale,  tulburării  ordinii şi liniştii publice.

Pentru asigurarea condiţiilor de desfăşurarea a acţiunii de protest, în intervalul menţionat, traficul rutier va fi restricţionat pe strada Traian între intersecţiile cu străzile Chişinău şi Smârdan. Informăm cetăţenii că  mijloacele de transport în comun nu vor mai urma traseul prestabilit de la intersecţia străzii Cicero cu Bulevardul Carol, acestea urmând să se deplaseze pe Bulevardul Carol până la intersecţia cu Strada Smîrdan,  unde se va relua traseul de bază.

Organizatorii estimează participarea unui public numeros, motiv pentru care Jandarmeria Mehedinţi  recomandă participanţilor să manifeste  calm şi  înţelegere faţă de măsurile stabilite de organizatori, să evite pe cât posibil zonele în care circulaţia este restricţionată şi să  respecte indicaţiile forţelor de ordine.