News Mehedinti

Sezonul 2017-2018 din Liga a IV-a și Liga a V-a Mehedinți a debutat la sfârșitul săptămânii trecute

Data: 11-9-2017

Noua ediție a Ligii a IV-a Mehedinți este formată din 10 echipe, iar, după disputarea celor 18 etape din sezonul regulat, primele 4 clasate vor juca în play-off, pentru desemnarea campioanei, care, vara viitoare, va reprezenta județul la „barajul” pentru promovarea în Liga a III-a.

Față de sezonul trecut, când au participat 8 echipe, noutățile din actuala stagiune le reprezintă AS Real Vânju Mare și AS Inter Salcia, care provin din Liga a V-a, precum și nou-înființata AS Decebal Eșelnița.

În schimb, ACS Drobeta, clasată pe locul al III-lea sezonul trecut, nu s-a mai înscris în campionat, astfel că municipiul Dr. Tr. Severin a rămas fără nicio reprezentantă.

În Liga a V-a s-au înscris, la fel ca anul trecut, tot 12 echipe, iar campionatul se va disputa în sistem tur-retur. Noutățile le reprezintă AS Coșuștea Căzănești și AS Real Vânători, în timp ce Real Vânju Mare și AS Inter Salcia au trecut la eșalonul superior. Favorite la câștigarea campionatului sunt AS Dunărea Hinova și AS Inter Crăguiești, iar pentru ultima treaptă a podiumui se vor lupta Voința Vrata, Unirea Gârla Mare, Viitorul Florești, Știința Broșteni sau Coșuștea Căzănești.

Sursa: jurnalulolteniei.ro

 

 


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus