News Mehedinti

STEAUA-CHELSEA 1-0. Gigi Becali, GEST INCREDIBIL la TRIBUNA OFICIALĂ

STEAUA-CHELSEA 1-0. Gigi Becali, GEST INCREDIBIL la TRIBUNA OFICIALĂ

Data: 8-3-2013

Gigi Becali nu se dezminte. Acesta a fost surprins de camerele TV în timp ce comanda o schimbare în timpul meciului câştigat de Steaua cu Chelsea, scor 1-0 în Europa League.


Steaua are 12 puncte avans în Liga I şi tocmai a învins pe campioana Europei cu 1-0 pe Arena Naţională, dar Gigi Becali nu renunţă însă la vechile obiceiuri şi a vrut să dicteze o schimbare, scrie GSP.

Camerele PRO TV l-au surprins în timp ce încerca să sune pe cineva de pe banca echipei, însă nu i se răspundea.

A trecut la acţiune, spunându-i lui Valeriu Argăseală ce trebuie să-i transmită tehnicianului. Preşedintele CA al FC Steaua coboară din lojă şi ajunge în scurt timp la intrarea pe teren. Îi comunică team-managerului Marius Ianuli informaţia, care la rândul său dă mai departe vestea către Mihai Stoica.

Uşor amuzat de mesajul pe care îl primeşte, managerul Stelei se ridică de pe bancă şi îi spune lui Laurenţiu Reghecampf dorinţa patronului. Vizibil iritat de ce aude, tehnicianul Stelei îi răspunde dur şi încheie discuţia: "Hai, mă, lasă-mă!".

Realitatea.net

 

 


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus