News Mehedinti

Tinerii de la secţia Taekwondo Orşova au făcut câteva demonstraţii cu ocazia Zilei Poliţiei Române

Tinerii de la secţia Taekwondo Orşova au făcut câteva demonstraţii cu ocazia Zilei Poliţiei Române

Data: 25-3-2013

Clubul sportiv Dinamo Bucureşti, secţia Taekwondo Orşova a prezentat o demonstraţie de taekwondo, cu ocazia Zilei Poliţiei Române. O parte din lotul secţiei de taekwondo Orşova condus de antrenorul Dely Novăcescu, secund Alin Vremescu au  arătat lupta de la un pas cu adversarul ,eliberări de prize şi spargeri. Demontraţia a avut loc în Severin.

Au participat sportivii: Dinulescu Iulica, Almarichii Gabriel, Nitu Patricia, Fania Daria, Garolea Ana-Maria, Novacescu Alexandru Ionut, Malis Andrei, Tudor Iasmina, Vutei Georgiana si Pacurariu Roxana.  


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus